Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők! Ti járnatok nőgyógyásszal?
Képzeld el hogy csomó nőgyógyász pasinak van felesége... Tehát igen van volt és lesz is olyan nő aki nőgyógyásszal van együtt
Mehetsz is aludni
Jó éjt!
Volt nőgyógyász pasim.
De képzeld, a patológusnak és az urológusnak is általában van felesége...
Ismerek nőgyógyászokat. És igen megnézik a szép nőket és megnézik a szép női nemi szerveket. De legtöbb esetben nem a probléma mentes nők mennek a rendelésre. (Elmondásuk szerint.) Lehet ott látni minden finomat. És nem csak a csábító fiatal korosztály a betegkör. Mert mint tudjuk a 70 éves beteggel is ugyanúgy kell foglalkozni, mint a 20 évessel. Általánosságban az egészségügyi dolgozók otthon nem praktizálnak! (Én is EÜ dolgozóval vagyok együtt...) Sőt legtöbb orvos családtagot nem is vizsgál/műt, hanem átadja egy kollégájának, mert az elfogulatlanabb, körültekintőbb.
Érdekes kör az EÜ-ben lévő orvosok és szakdolgozók köre. Teljesen más világ, mint pl. a jogász doktorok...
Véleményem szerint ha összejönnél egy nőgyógyásszal benned nem a pacienst látná, hanem a szerelmét...
Eleve nem járnék SEMMILYEN orvossal, mivel
1. Az orvos életmód nem kapcsolat- és gyerekbarát. Ügyelnek, a kórházban “élnek”. A nőgyógyászoknak is random be kell szaladgálniuk éjszaka, ha a pácienseik szülnek.
2. Az orvosok finoman szólva se az erkölcsiség megtestesítői. A kórházban szinte minden orvosnak van szeretője. Nem kívánok azon agyalni, hogy mikor csal meg.
Ehhez képest az, hogy a nőgyógyász meztelen nőkben turkál egész nap, már semmiség.
Nem járnék nőgyógyásszal. Nem arról van szó, hogy ő nem tudna elvonatkoztatni a szakmájától, hanem hogy én nem tudnék...
Biztos, hogy nem egymást keressük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!