Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasikhoz szól a kérdés! Ha egy lány akivel csakis köszönőviszonyban vagytok, és szinte sose mosolygott volna eddig rátok, de most hirtelen mindig mosolyogva köszönne amikor meglát, akkor mit gondolnátok? Szerintetek tetszenétek neki? Vagy miért?
Figyelt kérdés
2019. jún. 30. 23:58
1/9 anonim válasza:
Azt gondolnám, végre valakinek jó kedve van ebben az istenverte világban, és képes megtalálni az örömöt mindenben és tovább képes adni másnak egy mosoly formájában.
2/9 anonim válasza:
Szóval egy csaj, aki eddig levegőnek nézett, most végre egyszer rádmosolygott, te meg rögtön kiraktad a kérdést a szex kategóriába. Élénk a fantáziád! :)
5/9 October15 válasza:
Meglepődnék hogy 3 méternél távolabbra látok. XD
6/9 A kérdező kommentje:
Nem egyszer, hanem mindig
2019. júl. 1. 06:26
7/9 anonim válasza:
Szimpatikus emberekre én is szoktam mosolyogni ez nem jelenti azt hogy én többet akarok az Illető személytől
8/9 anonim válasza:
Az első hozzászólását nagyon bírom!! Ezen túl elsőre sajnos ha egy lány nő kedves lenne velem aki eddig nem volt gyanakodnék hogy mit szeretne tőlem, de ha egy idő után minden nap mondjuk köszönne, akkor tetszene és tuti hogy megállnék vele dumálni! És igen is tessék mosolyogni! Nem állandóan de én mondjuk nem látok de el tudom képzelni azok a fejek és hangulatok amik egy nagyvárosban vannak, atya ég!
9/9 anonim válasza:
Szimpatikusnak tartanám, de ezt még nem gondolnám túl.
Oka simán lehet az, hogy most jobban érzi magát a bőrében, vagy csak az is, hogy egy munkahelyen (akár diákmunkán) valaki elmagyarázta neki, hogy itt nem fapofával köszönünk ügyfeleknek, kollégáknak. Ez hatott rá, tetszik neki, hogy azóta mindenkinek szimpibb.
Kollégákat, osztálytársakat is szokás megkérdezni, hogy "Hogy vagy?. Következő találkozáskor megkérdezném tőle, ha tetszene nekem. Ha erre kincstári udvariassági választ kapnék pl. "Köszi, jól.", akkor nyugtáznám, hogy nem akar azért ismerkedni velem (még haverkodási szinten sem). Ha viszont hosszabb választ adna, akkor törekednék egy olyan beszélgetést kialakítani vele, ami alapján szimpi leszek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!