Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen fiúk maradnak örökre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fiúk maradnak örökre szüzek?

Figyelt kérdés
Én ha nem tudok kezdeményezni, és visszahúzódó vagyok akkor az maradok?
2019. jún. 30. 09:16
 1/5 xKakashix ***** válasza:
Pont az ilyen visszahúzódó, félénk, bátortalan, önbizalom hiányos emberek maradnak pár nélkül.. nem feltétlenül maradsz szűz mivel az manapság könnyen megoldható, de valószínűleg ebből kifolyólag sokáig az maradsz, ha nem változik... Kezdj el edzeni, sportolni, attól majd több önbizalmad lesz és bátrabb leszel
2019. jún. 30. 09:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Introvertált vagy,az is maradsz. Introvertáltból nem lesz Extrovertált. Én is visszahúzódó vagyok,mégis lett hasonló típusú feleségem. Olyan lányt keress aki ugyanígy visszahúzódobb tipus. 26F
2019. jún. 30. 09:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Az olyan rinya gépek mint te :)
2019. jún. 30. 09:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs 30-40 ezred egy jobb prostira?
2019. jún. 30. 10:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát ha nem tudsz beszélgetni csajokkal,bókolni,azt mondani nekik amit hallani akarnak,poénkodni,akkor nem fogsz csajozni,max bebuzulsz!
2019. jún. 30. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!