Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nők maradnak szűzek életük végéig?
És milyen férfiak?
Én szerintem olyanok mint én, magas-vékony, visszahúzódó:(
Szerintem amúgy leginkább a személyiség a lényeg, mert ha valaki társasági ember, van önbizalma, akkor hiába csúnya, kövér, talál partnert.
Akiknek soha senki sem jó.
Akinek nem csak az kell, hogy humoros meg normális legyen egy pasi, legyen mellé 10/10-esen helyes, dagadjanak messziről az izmai meg a kockák a hasán, legyen sok pénze de mellé olyan munkája, ami mellett elegendő ideje van a barátnőjére meg arra amit a csaj akar, legyen marha nagy háza - több is, kocsija - több is, vegyen neki ajándékokat, ne nézzen más nőre, istenítse, lehetőleg legyen híres vagy nagyon tehetséges valamiben, legyen karizmatikus, legyen nagy a farka, legyen nagyon jó és odaadó az ágyban, ne legyen semmi nyavalyája, semmi lelki probléma, legyen jófej családja, ne veszekedjen a csajjal és ne mondjon neki nemet, és így tovább. Esetleg legyen intelligens, művelt és beszéljen több nyelvet.
Na, ezek mind teljesüljenek együtt, akkor boldogak.
Azaz leírtam a nemlétező pasit. Mivel csak a nemlétező pasi jó nekik, nem fognak senkivel sem lefeküdni.
És igen, tényleg vannak ilyen nők :D
(De pasik is, akik nő verzióban keresik ugyan ezt)
Azt nem tudom, életük végéig szüzek maradnak-e, lehet, hogy egyszer visszacsöppennek a Föld nevű bolygóra, és megállapodnak egy normál pasas mellett. De biztos van olyan is, aki sosem nő fel igazán, és halála napjáig várja a herceget.
1.akit valamilyen szexuális trauma ért.
2.akik aszexuálisak
3.vallási okok,bár ez egyre ritkább
4.életminőséget befolyásoló,krónikus betegségben szenvedők, pl.nyaktól lefelé béna,amputálták a végtagjait, stb.
4/B, Mentális betegek,akik nem is tudnak magukról/beszámíthatatlanok.
Akik undorítónak és negarívnak tartják a szexet.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!