Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok miért vesztek fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért vesztek fel ilyen rövid gatyát?

Figyelt kérdés

Rengeteg lány olyan rövid nadrágot hord amiből teljesen kilátszik a popója. Ami nem baj mert izgi. De nektek nem rossz hogy mindenki megnéz?

Még pl nem undorodsz így leülni a buszon?

Az ilyen lányok könnyen bele mennek a szexbe? :D

2019. jún. 27. 19:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nem veszek fel olyat. Bár én nő vagyok. 😄
2019. jún. 27. 19:28
 2/9 anonim ***** válasza:
55%
Nem mennek könnyebben bele, és úgy gondolják, hogy ez így jó nekik, te viszont ha bámulod őket, perverz vagy...
2019. jún. 27. 19:29
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Eleg undorito amikor kilatszik az a resz amivel ul a WC-n. 25/L
2019. jún. 27. 19:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Közönséges
2019. jún. 27. 19:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindentől undorodunk mi lányok.
2019. jún. 27. 19:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Tegyük fel, hogy kint, a városban a betonfalak és beton utak között 35°C van.

És tegyük fel, hogy egy nő vagy, aki nem akar csak azért tetőtől talpig felöltözködni, mert ne adj' isten pár kutya a nyálát csorgatja rá az utcán.

Azt is tegyük fel, hogy bemész egy viszonylag igényes boltba, hogy vegyél magadnak egy időjáráshoz illő ruhát.

Mi közül valogathatsz?

[link]

A női ruhákat általában kisebbre tervezik; vagy jobban rádfeszul, vagy pedig centikkel rövidebb a ruhadarab férfi megfelelőjénél.

Lehetne beszélgetést folytatni arról, hogy miért adnak ki kifejezetten többet mutató ruhákat a nőknek, mint a férfiaknak, de ezt a beszélgetést inkább a ruhagyártókkal vitasd meg.

2019. jún. 27. 21:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Mert szeretik mutogatni magukat. Szeretik ha megnézik őket.

Szerintem igen, könnyebben belemennek, persze csak ha te is tetszel nekik.

2019. jún. 27. 23:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Én olyant nem veszek fel. Szóval persze viselek rovidgatyát de annyira nem veszek fel rövidet hogy már fel fenekem kint van belőle. Erre mindig figyelek. 18/L
2019. jún. 28. 02:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert meleg van es igy legalabb szellozik minden, buszon mindig megnezem nincs-e valami az ulesen ha meg valaki engem akar nezni had nezzen
2019. jún. 28. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!