Lányok/nők valójában mit gondoltok amikor fel vesztek egy forró nadrágot amiből ki is látszik a popsi?
Értem én meleg van meg minden de most őszintén :D
Figyelem felkeltés?
Önértékelés hiánya és mástól akartok pozitiv megerősítést?
Esetleg más oka van?
Nem azért de én nagyon nem tudok meg béképni a hot pants-al és szedetném meg érteni az okokat gondolatokat hogy miért húzza fel az ellenkező nem
Én nem írtam semmi ilyesmit! Nem is meg teríteni akarok hanem ahogy le írtam az okát szeretném tudni
A nyakkendőre tudok választ adni mivel ez a tanult és igényes férfi képét mutatja ami tükrözi az ember szerepét a társadalomban és igen a gondolataim közt ott van uhh ez szexi fess na meg elegáns
Márpedig pont, hogy problémájuk van önmagukkal. Ezt kompenzálják a testiség túlzott előtérbe helyezésével. Azt hiszik ettől valakik. A rib*n*ok viselnek olyan nadrágot ami segget villant. Ez nem szexi hanem közönséges. Persze, ha dugásra keres valaki partnert, akkor pozitív a dolog. Komolyan kapcsolatnál kizáró ok.
És akkor még nem beszéltünk a tömegközlekedésen való ücsörgésről fedetlen popsival:D
Időpont ma 18:00
Tudod, ez Magyarország. Itt az emberek tanulással és törtetéssel nem képesek előrébb jutni, ezért másokban keresik a hibákat, hátha így többnek érezhetik magukat.
Utolsó, ajánlanám figyelmedbe:
„r*ba*c (főnév)
1. Argó: Magát kihívóan kellető nő, aki könnyen kapható egy felelőtlen nemi kapcsolatra.”
A kihívó kelletés fogalmát kimeríti a segged mutogatása. Azért ez nem gondolnám, hogy vita tárgya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!