Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért vesztek fel olyan rövid szoknyát meg nadrágot, hogy egyből merevedésem van tőletek?
Figyelt kérdés
Mi a célotok ezzel?2015. jún. 18. 17:12
1/11 anonim válasza:
Pont ezért. És mert kényelmes, a nagy melegben jobban szellőzik.
16/L
2/11 anonim válasza:
Szeretem ha a pasik elismerően vagy nyálcsorgatva néznek rám.
3/11 anonim válasza:
Tényleg élvezitek, ha egy pasi nyálcsorgatva bámulja a s*ggeteket, ami majdnem kilóg a szoknyából/nadrágból? Hát akkor mostantól nem fogok szégyenlősködni!
4/11 A kérdező kommentje:
Ezzel azt is akarjátok sugallni akkor, hogy gyere d*gj meg?
2015. jún. 18. 17:38
5/11 anonim válasza:
4# Egyáltalán nem, ezzel azt akarom sugallni hogy nőies vagyok ;)
6/11 anonim válasza:
Azért mert meleg van. És mert jó tudni, hogy tetszem a pasiknak:)
7/11 A kérdező kommentje:
Én meg kikészülök egész nap, hogy áll a f*rkam :)
2015. jún. 18. 17:52
8/11 anonim válasza:
szegééény.:D hát biztos rossz lehet. próbáld nem őket bámulni, hidd el idegesíti őket, ha nem nézi meg senki.:) egyébként én azért szoktam, mert kényelmes. de én azért nem pakolom ki semmimet sem, mert elég elegáns ruhákat,szoknyákat hordok. én ennek az ellenkezője vagyok. felveszem a szoknyát, mert kényelmesebb, mint a nadrág melegben, de ha valaki durván bámul az nagyon sért. szerencsére a fiatalabb srácot nem viselkednek gázul, ha meglátnak szoknyában, ez inkább az idősek szokása, hogy nagyon undorítóan viselkednek. múltkor egy öreg pasi megállt mögöttem kocsival és lassan jött és úgy bámult...
9/11 anonim válasza:
5. És agyilag is nőies. Mármint buta, ezt sugallod.
10/11 anonim válasza:
mert kényelmes, és dögösnek érzem magam benne :) beismerem, hogy exhibicionista is vagyok kissé. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!