Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, meg értem, hogy melegetek van és rövid nadrágban jártok, de az olyan nadrágoknak mi értelme ami akkora mint egy francia bugyi?
Lány vagyok, szerintem gáz, utcasarki viselet. De ha megnézed, igényes nőn nem is látsz ilyet.
Az a legviccesebb, amikor valaki felöltözik így, aztán meg felháborodik, hogy beszólnak meg füttyögnek neki.
Öcsém mennyit problémáztok ezen. El lehet hordani mindennek az ilyen lányokat,de mégis csorognak rendesen a nyálak utánuk.
Szerintem csak az a gáz,mikor valakinek nem olyan a testalkata,hogy ilyeneket vegyen fel (esetleg narancsbőrös). Az olyat inkább takarni kéne és nem mutogatni,de lányként nem látok kivetnivalót,hogy ha valakinek szép formás a feneke ne mutogathatná.
Én nem teszem,mert engem zavar,hogy mindenki bámul,de aki ezt élvezi az hagyj csinálja már?!
Ha én olyat látok ami zavar akkor nem nézek oda,elfordítom a fejem. Ezek a lányok meg elérik a célukat,mert róluk beszélnek,őket figyelik :)
1
Te ne öltözz krvának!
3
Mert nem mind krva
5
Ő sem prűd, te liberós féreg.
8
Még jó hogy csorognak, ez természetes, te tanulatlan.
Ez közezeméremsértés. Mutogatgatja, csak akkor viselje el a következményeket is.
Hadd csinálja? Milyen alapon zakklathat szexuálisan másokat.
Kit érdekel, te mit csinálsz?
Így aztán krva nehéz elérni a céljukat, te műveletlen barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!