Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csak az az elfogadható...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sm's girl kérdése:

Miért csak az az elfogadható ideális első alkalom hogy a szerelmeddel veszed el a szüzességed, minden szép és jó?

Figyelt kérdés

Szóval en azt nem értem hogy miért csak ez az idealizált módja van a szüzesség elvesztésének?Akkor is lehet jó és emlékezetes az első ha nem életed szerelmével kerül sor rá. Illetve miért kell lenezni azt aki akár egy buliban veszíti el? Ha te úgy érzed magad és a pillanat tökéletes akkor miért várnál? Az is lehet ha az első szerelmedre vársz meg huszonéves is szűz maradsz edig vágynál már a szexre.

Nektek mi a véleményetek erről?

19/L

2019. jún. 24. 07:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%

Egy szabály van: akkor veszítsd el, amikor már sokkal jobban vágysz rá, mint amennyire félsz tőle. Ha buliban esik jól, csináld akkor. Szerintem nem kell várni “az igazira”, hanem amikor lelkileg megérsz rá, tudatában vagy a dolgoknak és van egy megfelelő partner (legyen az futó dolog vagy komolyabb) akkor kell.

Én 19 évesen vesztettem el, egy olyan tapasztalt, idősebb emberrel, akibe nem voltam szerelmes, de nagyon vonzódtam hozzá. Pedig alig ismertem. Nagyon élvezetes volt, már elsőre is. Egyéjszakásnak indult, de úgy hozta az élet, hogy szerelem lett belőle, mai napig együtt vagyunk.

Nem kell a szüzességet olyan misztikus dolognak beállítani, ez csak egy állapot, nem valami csodálatos ajándék, amit odaadsz valakinek. Ezt a prűdséget majd csak levetkőzik az emberek.

2019. júl. 1. 20:05
 12/13 anonim ***** válasza:
85%

Nem kell szerintem sem idealizálni. Mindenki tegyen úgy ahogy neki megfelel. Én pl. sosem tudtam volna egyéjszakás kapcsolatot létesíteni, nem ilyen a beállítottságom. Viszont azzal sincs bajom sem előítéletem aki igen.

Semmiféle tervem vagy elképzelésem nem volt, egyszerűen úgy hozta az élet hogy 18 évesen szerelmes lettem és azóta is az vagyok. Nem bánom hogy ebben a kapcsolatban veszítettem el, figyelmes és törődő volt a párom már akkor és azóta is.

32/N

2019. júl. 1. 20:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Mert különbözőek az emberek. Van aki 16-18 évesen minden hétvégén buliban van, minden héten mással kavar, simán lefekszik ösztönből barkivel, aki kicsit is vonzó számára. De vannak olyan beállítottságú emberek, akik inkább a tanulással/karierrel vannak elfoglalva. Nehezebben ismerkednek vagy tényleg olyan a beállítottsága, hogy érzelmek, szerelem és bizalom is kell nekik a szexhez. Én csak azt nem értem, miért vannak megijedve egyesek, hogy “jaj mi lesz ha nem vesztem el 20 éves koromig” és akkor inkább egy egyéjszakásba belemennek. Holott édes mindegy hány évesen veszíted el. Ha alapból olyan típus vagy akkor szexelj buliban vagy ahol jól esik, ha meg nem akkor várj a szerelemre, ha megtalálod az igazit, úgy se az fog számítani, hogy szűz vagy-e vagy sem.
2024. febr. 10. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!