Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek mekkora pénisz az ideális? Vagy ti mekkorát szeretitek?
Figyelt kérdés
legyszi azt is irjátok hogy hány évesek vagytok ?
Vagy ha még nem voltatok senkivel akkor mekkorával szeretnétek kipróbálni ?
2016. júl. 26. 17:29
1/22 anonim válasza:
16 körül. Ennél nagyobbat nem tudnék tövig befogadni, illetve teljesen mélytorkozni. Mindkettőt imádom pedig.
18/L
2/22 anonim válasza:
30 cm. es hosszra is legalabb ennyi.
3/22 anonim válasza:
Nincs tapasztalatom 15cm-nél nagyobbról,és kb.4,5 cm -nél vastagabbról.Nekem bejöttek!:)20/L
4/22 anonim válasza:
14/4,5 vagy 17/5 a legjobb szerintem.
Ezeknél kisebb-nagyobb már kevésbé jobb, de ellehet lenni simán vele.
23/N
5/22 anonim válasza:
13-18 cm és ne legyen vastag ennél nagyobb nekem nem kell 22 N
9/22 anonim válasza:
14-17, ne legyen túl vastag.
20/L
10/22 anonim válasza:
hát akkor én a 23 centimmel mehetek a faszba :D lányok nektek tényleg nem jön be ha valakinek nagy a farka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!