Srácok! Ideális lány? Nem egy alkalom, szerelem.
ne mondjátok már, hogy tök mindegy milyen személyiség a lány, csak jól nézzen ki?!
nektek nem számít van-e valami tudás a fejében, vagy éppen hogy látja a világot? mennyire hisztis vagy mennyire lehet rá számítani?
Dehogynem!
De más dolog meghódítani és más dolog megtartani.
Én nem szeretem azokat a lányokat akik csak a külsőre tesznek, egy ötös skálán én a 3-4-es lányokat szeretem (kinézetre). Belsőleg pedig ne legyen bunkó, csökönyös stb.
Azt szeretem ha egy lány megért és szeret nem pedig a hibákat találja bennem.
Kb. 20 perce történt hogy egy lány ellopott a szívemből egy darabot :) idejött, megkérdeztem segíthetek-e, kedvesen mosolygott, beszélgettünk egy jót, aztán mélyen egymás szemébe néztünk én megcirógattam az arcát és mondtam, hogy kedves, ő pedig megsimogatta a hátam, adott két puszit, mosolygott még, megöleltük egymást és el ment. Egy rendezvényen vagyunk, én itt dolgozom, ő messziről jött. Azt mondta még meglátogat. Szívesen beszélgetnék vele, s megismerném. Szerintem a kedvesség és a mosoly együtt nagyon gyilkos tud lenni egy férfi számára. 24/F
A lány kb. 21 lehetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!