Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok! Ideális lány? Nem egy...

Srácok! Ideális lány? Nem egy alkalom, szerelem.

Figyelt kérdés
Itt most nem külsőségekről van szó, tudom, hogy a férfiak megvadíthatóak megfelelő külsővel. Csupán az érdekel, hogy egy lány, mivel tudja elhódítani egy férfi szívét?
2014. jún. 5. 21:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
dehogy mind1 milyen! a mosolyra csak felfigyelek és vonzódom de ha belül nincs meg amire vágyom akkor lehet bármilyen gyönyörű akkor esélytelen, mondjuk ha belül nem kedves aranyos kislány akkor a mosolya sem lesz olyan szép :)
2014. jún. 5. 22:01
 12/13 anonim válasza:

No akkor itt az enyém:

Tud szeretni, őszinte, megértő, van egyénisége, nyugodt, de ha valamit élvez akkor azt felszabadultan teszi, nyitott, spontán, vagy legalább is nagyrészt, szereti az életet, tud inspirálni de ha kell, őt is lehet. Van még sok más, de ezek a főbb tulajdonságok, amiket én elsősorban figyelembe veszek.

2014. jún. 5. 22:59
 13/13 anonim válasza:

-lehet vele röhögni mint egy legjobb baráttal

-sok hasonlósága van

-jól érzem magam vele

-akármiről beszélhetek vele

-érzem hogy kellek neki

-ugyanannyira szeret mint én őt

-mindenre hajlandó értem és viszont is

-fel tudjuk vidítani egymást

persze ha nem lett volna szép és vonzó már az elején akkor nem biztos hogy kezdeményezek nála szóval igenis fontos a külső egy fiúnak.

nekem pl. - egyedi haj

- jéghegyolvasztó vigyor :333

- szép arc

- aranybarna szemek

18/F

2014. jún. 6. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!