Még szűz vagyok, de nagyon szeretnék nyáron lefeküdni a párommal, ő is szeretné már nagyon (ő már nem szűz), de én nagyon félek, főleg attól hogy átszakad a szűzhártya. Szerintetek ciki ha akkor szakad ki?
Figyelt kérdés
és kb hány százalék van arra hogy vérezni fogok az első alkalomnál? ://2014. máj. 10. 20:05
1/8 anonim válasza:
Erősen ajánlott elsőre szárazon, lisztes f asszal csinálni. Garantált orgazmus! No para.
3/8 PearlDiver válasza:
Ha eléggé szeretitek egymást, semmi sem ciki egymás előtt. Akkor feküdjetek le, ha ezt már így érzitek.
A szűzhártya pedig szerintem 80% hogy vérezni fog, de hát ez van, a szülés meg még keményebb dolog.
Szóval semmi stressz, legyetek gyengédek és türelmesek, és nem lesz gáz. Az első mindenkinek fáj, de hát valahol el kell kezdeni :)
4/8 anonim válasza:
Amikor elveszted, akkor vérzik.
Ha ez nem tetszik a kolostorban örülni fognak neked.
5/8 anonim válasza:
miért mikor szakadjon át a hártyi? Reggeli buszon?
6/8 anonim válasza:
Nem a szakadás szokott fájdalmas lenni, hanem a hüvely tágítása. Elég szokatlan dolog még az elején... de ne félj tőle: ha a fiú türelmes és gyakorlott, akkor hamar belejöttök.
Valószínű, hogy vérezni is fogsz, de feltalálták már a törölközőt is.
7/8 anonim válasza:
A szűzhártya nem szakadhat át, mert alapból van rajta egy kis lyuk, ezen távozik fiatalkortól a menstruáció. Igen, gyakran előfordul, hogy kellemetlen érzés, de valakinek nem fáj. Elképzelhető, hogy vérezni fogsz, de nem kell megijedned, ha gyakorlott a srác, akkor nyugodtan bízd rá magad, belefogsz jönni. :) F/14
8/8 Iváncsi József válasza:
Ha csak lefeküdtök, nem fog fájni, meg átszakadni sem. Ha szexeltek, akkor igen. De ti csak lefeküdni akartok, úgyhogy nincs mitől félned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!