Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, az mennyit von le a látványomból, ha az ánuszom körül nagyon sötét a bőröm?
Figyelt kérdés
Nem vagyok “ kisebbség”.
Könnyen barnulok és a bőröm így enyhén napbarnított.
Viszont, ha széthúzom a fenekem, akkor az ánusz körül van mindkét oldalt egy pár centinyi terület, ahol tök sötét, sokkal sötétebb, mint a testem teljes részén. Tényleg sötét barna.
Ettől függetlenül csinos vagyok.
Lohasztó a sötét rész ott? Elmenne a kedvetek?
Szűz vagyok, ezért más még nem mondott rá semmit.
2019. jún. 21. 12:40
41/62 Krumlistészta válasza:
Meg szabad tudni esetleg,hogy hány éves vagy ?:)
42/62 A kérdező kommentje:
gondoltam, hogy 50-50.
Én az éppen ide író férfiak véleményet kérdeztem, nem a ferfiakét általánosságban, hiszen nyilvánvaló, hogy van, akinek tetszik, van akinek nem.
2019. jún. 21. 13:59
43/62 A kérdező kommentje:
“ férfiakét
2019. jún. 21. 14:00
44/62 Krumlistészta válasza:
Több mint 50-50% a többségnek tetszik a látvány és kényszert érez hogy oda nyaljon.
45/62 A kérdező kommentje:
nyalogatni hagyni furcsa lenne... hogy pont egy ilyen testrész tetszene a férfiaknak.. hiszen ha szép ott minden,ha nem, azért az nem a legszebb részünk :-/
2019. jún. 21. 14:03
46/62 anonim válasza:
44: nyilván itt a 25+os szűz fiúk most itt próbálnak tiplizni, pláne hogy kiderült, a hölgy is szűz. De azért a gyk-s közönség messze nem reprezentálja a az átlag, felnőtt férfit.
48/62 A kérdező kommentje:
én csak akkor hagynám, hogy nyaljon, ha biztosít arról, hogy tuti tetszek neki. Egyéb esetben inkább elölről.
2019. jún. 21. 14:05
49/62 A kérdező kommentje:
62 százalékosnak nagyon fáj valami...
igazán kereshetnél elfoglaltságot.
köszi
2019. jún. 21. 14:06
50/62 anonim válasza:
49: miből gondolod, hogy bármi is fáj nekem?🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!