Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, az mennyit von le a látványomból, ha az ánuszom körül nagyon sötét a bőröm?
Nem vagyok “ kisebbség”.
Könnyen barnulok és a bőröm így enyhén napbarnított.
Viszont, ha széthúzom a fenekem, akkor az ánusz körül van mindkét oldalt egy pár centinyi terület, ahol tök sötét, sokkal sötétebb, mint a testem teljes részén. Tényleg sötét barna.
Ettől függetlenül csinos vagyok.
Lohasztó a sötét rész ott? Elmenne a kedvetek?
Szűz vagyok, ezért más még nem mondott rá semmit.
29: ha jól veszem ki a szavaidból, nem voltál meg férfival.
Nézd, lehet hogy lesz akinek nsgyon tetszik, és lehet lesz akinek nagyon nem. Ezt előre nem lehet tudni. De ha emiatt gátlás van benned, akkor csináltad meg azt a műtétet.
31:
annyira jól veszed ki a szavaimból, hogy a kiírt kérdésemben konkrétan írtam, hogy szüz vagyok....
ekkora IQ-t nem tudom, mennyire lehet komolyan venni.
Szia. :) Semmi baj nincsen a popsiddal ez természetes dolog. Nagyon sokan vonzónak találják,hogy sötétebb;pl én is. Mennyi idős vagy ?
24 F
"Én a férfiaktól félek, hiszen nem én dugom magam, hanem ők fognak."
Szóval egyszerre többen is?:D milyen fantáziáid vannak még szűzként?.. :D
a stíluson nem nekem kell csiszolni.
És szerencsére a figyelmességemen sem.
Ennek hiánya a nőknél valóban kiveri a biztosítékot.
Üdv
36:
arra értettem, hogy életem során lehetséges, hogy 1- nél több férfi lesz az életemben :-)
Emiatt nem kell aggódnod, nekem kimondottan tetszik :)
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!