Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sötét barna hajú- zöld szemű 20-28 éves pasik Ti léteztek? Sehol sem találkozom veletek.
A sárga(igen sárga, amikor a zöldbe barna kerül) és rögtön utána a zöld szem a legritkább a világon.
A legtöbb zöld szemű Skóciában és Svájcban található. De ki kell ábrándítsalak. A 99%-a vörös hajú. Amiből szintén ezekben az országokban van a legtöbb.
Legnagyobb eséllyel Iráni-türk keverék népeknél találkozhatsz ilyennel. Leginkább az üzbégeknél, de az a fejforma és arctípus biztos nem tetszene neked, mert igencsak kalácsképű mongoloid beütésük van. Ott egész kis falvak vannak gyakran, hogy mindenkinek zöld a szeme és sötét hajú. A beltenyészet ugye. De hozzájuk közel találsz leginkább sötét hajú, europid arckarakterű zöldszeműeket. Úgy értem a sejemút mentén. Azerjbajdzán-Irán-Türkmenisztán-Afganisztán úton kell végigmenni:D Szerintem ott pár 1000-rel találkozhatsz. Nálunk tényleg zöld szemű sötét hajú férfi élhet kb. néhány száz
Lehet hogy találkozol csak nem figyelsz eléggé.:)
Én Speciel pontosan ilyen vagyok. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!