Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátom egyik szeme zöld, a másik barna és falja a nőket ezzel. Ennyi lenne?
Amúgy 180 magas, arcra átlagos, nem is csúnya, nem is jóképű. Testalkata átlagos, vállas. Nem kövér, nem izmos, nem vékony.
Ő is mondja magáról (és látszik is) hogy nem nagy macsó belsőre sem, de a szemeiért odavan rengeteg nő.
Igen, én vagyok! :)
Hoztad a formádat.
Köszi a válaszokat!
Nem alter tinik. Vegyesen ez rengeteg nőnek bejön, kategorizálás nélkül. Most egy fiatal, nagyon szép huszonéves orvosis egyetemistával van pár hete.
Nyilván kicsit savanyú a szőlő, de azért túl tudok rajta lépni :D Én sem vagyok egy lúzer a nőknél, csak értitek, szokatlan hogy neki ennyire nem kell csinálnia semmit, mert mindig van kb 10-ből 1-2 nő, aki meglátja a szemeit és utána már kb el sem ronthatja a dolgokat vele a bugyi lekerülésééig.
28/f (mindketten ennyi idősek vagyunk)
7-8:
Én is pont azt írtam, hogy 10-ből 1-2 nőnél ez nagyon nyerő. Lehet hogy nálatok nem, de ez pont ugyanolyan mintha mondjuk feka valaki. Lehet hogy 10-ből 8-9 nőnek emiatt egyáltalán nem kellene (itt Magyarországon), de van akinek ez annyira bejön, annyira kíváncsi, annyira vonzónak látja az adott ritka külső tulajdonságot, hogy onnantól már könnyű a dolga.
Lehet hogy nektek nem jön be éppen, de ő is mondta hogy vannak nők, akik részéről ez teszi ki a vonzalmuk nagy részét.
Ez egy genetikai mutáció. Már nem azért, de az elég szemétség ha valakinek ezt "el kell fogadnia".
Ezt pasiként írom.
Amúgy egy lánynál nagyon bejönne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!