Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy barátom egyik szeme zöld,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy barátom egyik szeme zöld, a másik barna és falja a nőket ezzel. Ennyi lenne?

Figyelt kérdés

Amúgy 180 magas, arcra átlagos, nem is csúnya, nem is jóképű. Testalkata átlagos, vállas. Nem kövér, nem izmos, nem vékony.

Ő is mondja magáról (és látszik is) hogy nem nagy macsó belsőre sem, de a szemeiért odavan rengeteg nő.

2017. ápr. 18. 18:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A heterocromia szexi. Gondolom főleg alter tinik kerülnek az étlapra...
2017. ápr. 18. 18:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen, ennyi lenne.
2017. ápr. 18. 18:44
 3/11 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
40%
Jaja, ennyi elég még akkor is imádni fogják ha egy rúd fekália van a szájában.
2017. ápr. 18. 19:08
 4/11 anonim ***** válasza:
65%

Igen, én vagyok! :)

Hoztad a formádat.

2017. ápr. 18. 20:00
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem alter tinik. Vegyesen ez rengeteg nőnek bejön, kategorizálás nélkül. Most egy fiatal, nagyon szép huszonéves orvosis egyetemistával van pár hete.

Nyilván kicsit savanyú a szőlő, de azért túl tudok rajta lépni :D Én sem vagyok egy lúzer a nőknél, csak értitek, szokatlan hogy neki ennyire nem kell csinálnia semmit, mert mindig van kb 10-ből 1-2 nő, aki meglátja a szemeit és utána már kb el sem ronthatja a dolgokat vele a bugyi lekerülésééig.

28/f (mindketten ennyi idősek vagyunk)

2017. ápr. 18. 20:16
 6/11 anonim ***** válasza:
En is hasonló vagyok csak én a kék szemekert vagyok oda
2017. ápr. 18. 20:34
 7/11 anonim ***** válasza:
47%
Engem soha nem érdekelt, hogy milyen színű a szeme. Biztos az egész megjelenése, személyisége vonzó.
2017. ápr. 18. 20:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, belőlem nőként pont az ellenkezőjét váltaná ki. Inkább az elfogadáson kéne dolgoznom magamban, ha egy ilyen férfiba beleszeretnék.
2017. ápr. 18. 21:06
 9/11 A kérdező kommentje:

7-8:

Én is pont azt írtam, hogy 10-ből 1-2 nőnél ez nagyon nyerő. Lehet hogy nálatok nem, de ez pont ugyanolyan mintha mondjuk feka valaki. Lehet hogy 10-ből 8-9 nőnek emiatt egyáltalán nem kellene (itt Magyarországon), de van akinek ez annyira bejön, annyira kíváncsi, annyira vonzónak látja az adott ritka külső tulajdonságot, hogy onnantól már könnyű a dolga.

Lehet hogy nektek nem jön be éppen, de ő is mondta hogy vannak nők, akik részéről ez teszi ki a vonzalmuk nagy részét.

2017. ápr. 18. 21:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez egy genetikai mutáció. Már nem azért, de az elég szemétség ha valakinek ezt "el kell fogadnia".

Ezt pasiként írom.

Amúgy egy lánynál nagyon bejönne.

2017. ápr. 18. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!