Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, az mennyit von le a látványomból, ha az ánuszom körül nagyon sötét a bőröm?
Figyelt kérdés
Nem vagyok “ kisebbség”.
Könnyen barnulok és a bőröm így enyhén napbarnított.
Viszont, ha széthúzom a fenekem, akkor az ánusz körül van mindkét oldalt egy pár centinyi terület, ahol tök sötét, sokkal sötétebb, mint a testem teljes részén. Tényleg sötét barna.
Ettől függetlenül csinos vagyok.
Lohasztó a sötét rész ott? Elmenne a kedvetek?
Szűz vagyok, ezért más még nem mondott rá semmit.
2019. jún. 21. 12:40
1/62 Egyszerű srác válasza:
Semmit nem von le ne aggódj, ott mindenkinek sötétebb.
2/62 anonim válasza:
semennyire és nem te vagy az egyetlen.
3/62 anonim válasza:
Én a minél sötétebb puni ajkakra és mellbimbóudvarból is a sötétebbre izgulok.
4/62 anonim válasza:
Semmiben nem befolyásol nyugodj meg.
5/62 A kérdező kommentje:
a puncim nem sötét. sötétebb rózsaszín és rózsaszín keveredése, a popsilyukak sem sötét, sőt, szép és apró, csak az a terület, ami körülötte van.
Tényleg baromi sötét.
a kérdésem kiírása előtt arra gondoltam, hogy akkor kajd kutyapózban nem szeretkezek
2019. jún. 21. 12:48
6/62 A kérdező kommentje:
hát kezdek nyugodtabb lenni valamivel talán :-/
2019. jún. 21. 12:49
7/62 Egyszerű srác válasza:
Teljesen nyugodt lehetsz kedves kérdező. :D
8/62 A kérdező kommentje:
kb. olyan 6-8 árnyalattal sötétebb, mint az alapszínem
2019. jún. 21. 12:50
9/62 anonim válasza:
Hát így ezt nehéz elképzelni, látnom kellene.
10/62 anonim válasza:
Ilyenek miatt tényleg kár pánikolni. Nem vagyunk egyformák. Amúgy is a popsidhoz meg csak olyat engedj,akit szeretsz,s megbízol már benne. Ő meg szeretni fogja így is meglátod! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!