Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, az mennyit von le a látványomból, ha az ánuszom körül nagyon sötét a bőröm?
Nem vagyok “ kisebbség”.
Könnyen barnulok és a bőröm így enyhén napbarnított.
Viszont, ha széthúzom a fenekem, akkor az ánusz körül van mindkét oldalt egy pár centinyi terület, ahol tök sötét, sokkal sötétebb, mint a testem teljes részén. Tényleg sötét barna.
Ettől függetlenül csinos vagyok.
Lohasztó a sötét rész ott? Elmenne a kedvetek?
Szűz vagyok, ezért más még nem mondott rá semmit.
Az pont, hogy lehet szexi! :P
Persze, látva lehet megmondani...
Szia, semmi gond nincs veled, szèp vagy, nyugi. Nem szakít senki se ilyen miatt, ne képzeld ezt.
Előfordul mással is ilyen, természetes dolog.
kb ilyesmi :
az alapszínem is ilyesmi.
annyi a különbség, hogy nekem szép sima a bőröm és a puncim nem sötét. Meg babapunci az enyém.
Ez mennyiben változtatja meg az eddigi véleményeteket?
Semennyire sem változtat a dolgokon, ez természetesen ilyen, így szép.
Megmondom a frankót! Nekem ez valamiért jobban bejön mintha sima volna.. :D
Szóval ne parázz ezen, nem ér annyit az egész. Persze legyél igényes meg minden, és továbbra is figyelj oda a részletekre, de az olyan adottságok miatt mint ez, kicsit se aggódj:) ilyen meg aztán végképp nem kellene megfogalmazódjon benned, hogy kutyapózban nem csinálod emiatt.. el nem tudod hinni, hogy mennyire szexi ám amikor a szép fenék ott mutatkozik előtted miközben tövig benne vagy a csajban:D mondanám, hogy próbáld ki egyszer.. de gondolom nem jönnek be a csajok. :D
Szóval ja. Csak nyugi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!