Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 12 cm/3.3 cm-es pénisszel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 cm/3.3 cm-es pénisszel inkább ne is keressek barátnőt?

Figyelt kérdés
Állva. F/27

2019. jún. 20. 21:25
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:

Egy középsőujj szélessége még 3,3 cm sincs..mégis csodát lehet vele művelni.

Amúgy meg tuti nincs az jól lemérve!

2019. jún. 25. 19:23
 62/69 anonim ***** válasza:
4cm az átlag vastagság. Azért elég nehéz ezt mellé mérni max néhány mm-t téved, de akkor is csak 3,5cm, ami még mindig ropi és 0,5cm-el az átlag alja alatt van..
2019. jún. 25. 19:37
 63/69 anonim ***** válasza:
Nekem 12,5 cm és 4,8 cm vastag.
2019. jún. 25. 21:23
 64/69 anonim ***** válasza:

Gondolom ezt a kérdést te tetted fel: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Az a baj, hogy még mindig azt akarod bebizonyítani, hogy nem fogsz tudni lánnyal lenni. Az ellenkezőjére kéne hajtanod. Pl. nem feltenni a kérdést, hogy légy magabiztos, aztán megmagyarázni, hogy miért nem megy, hanem utánaolvasni, utánanézni, hogy tudnál VALÓBAN, magad miatt magabiztosabb lenni.

2019. jún. 26. 13:25
 65/69 anonim ***** válasza:
#64 de. Azért írom ki hogy rájöjjek. Hátha egyszer valaki ír valami okosat. Amire eddig meg nem gondoltam. De hátrányból vagyis vesztes helyzetből nem lehet nyerni a sikeresek mezőnyében . Mindegy ez van...
2019. jún. 26. 13:34
 66/69 anonim ***** válasza:
Sokéves beidegződések vannak benned, emiatt nyilván ezen a téren makacs is vagy. Senki nem fog tudni meggyőzni. Magadnak kell rájönnöd, hogy szerezz önbizalmat!
2019. jún. 26. 13:39
 67/69 anonim ***** válasza:
Bakker!!! Én pl többször is leírtam az élményeimet és azt,hogy hogyan kell kielégíteni egy csajt kisfarkúként mert én is "sorstársad" vagyok mégis 6 éve élettársam van és eltte is voltak csajaim-Szerinted ez mi ha nem "okos" tanács! De te cserébe mit írsz válaszul nekünk? Azt,hogy hazudunk,semmi nem igaz stb.. Ne haragudj meg haver, eskü nem akarlak bántani de neked az agyadnál vannak súlyos gondok!
2019. jún. 26. 15:29
 68/69 anonim ***** válasza:

#67 értem én hogy mire gondolsz de azzal hogy leirod te mit csinálsz a csajoddal azzal én hogy vagyok kisegitve?

Ettől nem lettem okosabb, se szebb , se jobb, se bátrabb, se vonzóbb, se magabiztosabb se semmi. Amit irtál azzal max akkor tudnék kezdeni valamit ha valami csoda folytán kapcsolatba kerülnék egy lánnyal. De állitásod szerint akkor már mindegy mit csinálok, mert nyert ügyem van és nem hagy ott a kis méretem miatt...

2019. jún. 26. 15:39
 69/69 anonim ***** válasza:
Mit jelent az önbizalom? Azt, hogy tudatában vagy annak, hogy te olyasmi birtokában vagy, amivel jobb vagy mint az ÁTLAG v. többség. Hát 12_3,3cm kis és vékony méretet nem nevezném önbizalom bombának. Logikus, hogy egyikünk sem úgy kezdi az ismerkedést, hogy figyu nekem csak 12_3,5cm-es mini méretecském van ez elég lesz neked? Hanem amikor már meg volt az együttlét utána jönnek a női "fejfájások" meg a kifogások és végül a lepattintás. A többségnek persze van annyi minimális intelligenciája, hogy nem fogja a szemedbe mondani, hogy bocs nem éreztem semmit sem a kis p_csödből.. keresnek valami kifogást és szakítanak..
2019. jún. 26. 18:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!