Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 12 cm/3.3 cm-es pénisszel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 cm/3.3 cm-es pénisszel inkább ne is keressek barátnőt?

Figyelt kérdés
Állva. F/27

2019. jún. 20. 21:25
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:

Kedves 49, tényleg hagyd őket a francba. A saját nyomorukban akarnak fetrengeni. Közben meg téged hiteltelenné tenni - vagy ha épp én vitázom velük, akkor engem - pusztán olyan kijelentéssel, hogy hazudunk. Én is sajnálom őket, de ők választották. Ha lehetne rájuk hatni, érdemes lenne, úgymond szívügyemnek tekintem, mert én voltam félig-meddig ilyen régen, de sajnos nem lehet. Ezer és ezer okot lehetne felhozni a hülyeségeikkel szemben, de akkor is monoton módon hajtogatnák az általuk igaznak gondolt véleményüket. Továbbmegyek, ha a saját szemükkel látnának egy akár 10 centis farkú embert, ahogy sikítozik alatta a csaj, még azt is meg tudnák magyarázni - színészkedik, stb. Ha meg nem tudnák megmagyarázni, azt mondanák, hogy ő 1 a 10.000-ből. Ez a végső érvük, mert ezt a legnehezebb számukra hihetően, racionális okokkal megcáfolni (senki nem fog tudni közvéleménykutatást készíteni 10.000 lánnyal, hogy kiderüljünk, hogy kb a felének elég lenne a kis méret is, ha van egy normális "gazdája").

No persze az, hogy az itteni válaszolok közül már kettőnknek van olyan csaja, akit simán ki lehet kisebb mérettel elégíteni, az már nyilvánvalóan több, mint 1 a 10.000-ből, hisz olyan sokan azért nem olvasnak el ilyen kérdést, még kevesebben szólnak hozzá, de mivel azt mondják, hazudunk, el sem kell hinniük. :D

És ami a legnevetségesebb, hogy ennyi energiát fektetnek egy ilyen nyakatekert logikába, ami semmi mást nem csinál, csak saját magát ássa még mélyebbre. Ellentmondásos, de még ezt sem látják be.

Ja, és nekiesnek annak, aki jószándékkal ír nekik, és segíteni akar. :D

2019. jún. 25. 12:34
 52/69 anonim ***** válasza:

egy akár 10 centis farkú embert, ahogy sikítozik alatta a csaj,

na azt azért valóban megnézném...

nem fog tudni közvéleménykutatást készíteni 10.000 lánnyal, hogy kiderüljünk, hogy kb a felének elég lenne a kis méret is, ha van egy normális "gazdája").

Ezt is félig meddig elhiszem, de hogy lehet szerinted normális magabiztos az akinek kicsi a farka? Úgy hogy jó az ágyba.,,persze. És hogy kerül ágyba egy nővel? Sehogy. Ez a 22 -es csapdája...

Mi a hiba a logikába? És nem az a baj hogy segiteni akartok, hanem hogy hitegetitek azokat akik soha nem fognak szexelni...az hogy nektek véletlenül sikerült nem kell másokban is ezt a tévhitet erősiteni...kiszúrás...

2019. jún. 25. 13:48
 53/69 anonim ***** válasza:

Nofene, ez egy korrekt válasz volt - legalább feltételezted, hogy igazat mondunk/jelen esetben mondok. Így már előrébb lehet jutni.

Induljunk most kiabból, hogy elhiszed, hogy a nők felének elég lehet. (Tudom, félig-meddig hiszed csak el, talán inkább nem, de legalább bizonytalan vagy a kérdésben, és nem határolod el magad a lehetőségtől, hogy igen.) Nyilván feltételezzük, hogy személyiségileg rendben van az adott pasi, mert anélkül semmilyen méretű farok nem elég egy nőnek sem a 10.000-ből.

Felhoztad a 22-es csapdáját. Értem, hogy mire gondolsz - ki merem jelenteni, hogy tudom is, mivel voltam a cipődben. Van azonban egy hiányos láncszem az elején, és ez a hiányos láncszem fogja eldönteni, hogy a jövőben élni fogsz-e jó szexuális életet - egyáltalán szexuális életet - avagy nem.

SOHA egyetlen lány sem a farkad miatt fog lefeküdni veled. Nem volt egyéjszakás kalandom, arról nem tudok nyilatkozni, de feltételezem, hogy ott inkább a szimpatikus személyiség, jó szöveg lehet a lényeg - nem vagyok otthon a témában. A lényeg, hogy a lány nem benéz a gatyádba, és aztán eldönti, le akar-e feküdni veled, ez biztos. :)

Kapcsolatnál meg pár találkozás után, ha a lány érzelmileg kötődik hozzád, akkor le fog feküdni veled. Ebben az esetben sem a farkad miatt fog megtörténni, avagy nem megtörténni ez az eset. Remélem, abban egyetértesz, hogy normál esetben a farokméret csak a levetkőzéskor derül ki. Magyarul az első szexuális együttlétig lehetne 1 centis is a farkad - akkor is eljutnál odáig. Persze az 1 cm szélsőséges, mert azzal nem lehet szeretkezni, de még akkor is lenne egy petting. És ha jól csinálod, akkor még az 1 cm-es pénisszel is együtt fog maradni veled.

Ez egy abszurd példa volt. 12 cm mindenre elég, csak szemléltetni akartam, mi lenne, ha tényleg kicsi, mondjuk akár mikropéniszed lenne. Még akkor is lehetne szexuális életed - ha a szeretkezés hiánya miatt nem is lenne 100%-ban kielégítő).

12 centire egy lány se gondolni, se mondani nem fogja, hogy kicsi - ha te nem úgy adod elő, nem beszélsz előre a farokméretedről, mert az férfiatlan, kiábrándító. Nem is a méret, a legtöbb lány azt sem tudja, mennyi az annyi, csak maga az, hogy azt feltételezi, hogy ha ezen jár az agyad, akkor ott valami nincs rendben a fejedben...

Lényeg a lényeg: szexig bármekkora pénisszel el lehet jutni. A magabiztosság elhiszem, hogy nicns meg, de határozd el magad, és az is meglesz. Vagy legalább tettesd jól az első 1-2 alkalomig. Tehát ha azt legalább félig elfogadod, hogy kisebb mérettel ha jó vagy az ágyban, akkor ki lehet elégíteni a nők jó részét - ne %-osítsunk - akkor innentől már csak annyi a dolgod, hogy jó legyél az ágyban. Ez meg nem nagy szám. Figyelmes legyél, élvezzen el már mielőtt maga a szex megtörténik, ott meg vagy bírt azért relatíve jól, vagy legyen két menet, és legyél közben szenvedélyes.

És innentől nyert ügyed van.

2019. jún. 25. 14:21
 54/69 anonim ***** válasza:

Csak ugyanott tartunk....

Lehet hogy elég, meg titkold, legyel magabiztos kicsivel, stb...

Kis mérettel nyilván nem lesz egészséges személyxisége egy férfinak se, nyilván nem néz bele a gatyába a csaj randi előtt de szex után ( jó esetbe, ha nem röhög ki és hagy ott) tudni fogja hogy kicsi. Persze igy egy egy menetet össze lehetn e hozzni de kinek van erre energiaja és leki ereje hogy havonta dobják. Én pl nem tudnám elviselni ha kiröhögnének miatta igy rögtön az elején elmondom hogy kicsi. Még soha egy nő se mondta hogy nem baj, vagy hogy ő a kicsit szereti. Volt egy lány ő konkrétan másnap már a telefont se vette fel miután elmondtam hogy szűz vagyok ezért nem tudok vele rendesen szexelni...

De a legjobb hogy azt mondod nem nagy szám jónak lenni az ágyba 😂😂😂 akkor vajon miért nem tudják megtanulni 20-30 év alatt se?

2019. jún. 25. 15:18
 55/69 anonim ***** válasza:

Csak akkor tartunk ugyanott, ha te ugyanazt szűröd le mindenből - ami sok éven át tévesen belédidegződött. :)

Első mondatod szavakra bontanám:

"Titkolózás": Ne titkold. A nagyfarkú pasi se mondja, hogy nagy a farka. A közepes sem, hogy neki közepes. Egyszerűen ne beszélj róla, ne hozd fel, mert ez a téma borzalmasan rossz egy ismerkedési fázisban!!! Meg fog ijedni tőle. Nem a mérettől, hanem magától a témától, és tőled, perverznek gondol, vagy mentálisan sérültnek (mert ismerkedés során erről nem igazán szoktak/illik beszélni...) és persze hogy el fog menni. Ha nem mondod el, hogy neked x méretű farkad van, az nem titkolózás, hanem így normális az ismerkedés alatt... :D

"Lehet hogy elég...": Lehet, hogy nem, megeshet. Kicsi az esélye, de megeshet. Mint ahogy a 20 centis péniszű ember is lehet, hogy nem fogja tudni berakni, mert szűk a lány és fáj neki. Biztosra nem lehet menni... De nagyon kicsi az esély, hogy nem lesz elég 12 centi... Most nem megyek bele megint, mennyire nincs értelme a centizgetésnek, mert a lány érzőidegei az első 1-2 centinél vannak, stb, mert nem akarok nagyon eltérni a tárgytól.

Persze akkor nem elég, ha berakod, elsülsz és kifekszel. De akkor 40 centis péniszed is lehetne.

"Legyél magabiztos". Persze, ez csajozásnál nem árt. Neked talán erőltetni kell, talán meg tudod találni magadban, talán az elején csak tettetni tudod, de ez mind annak a hozadéka, hogy ennyi éven át a saját komplexusaid árnyékában éltél, nem a 12 cm-es farkad az oka. Ez van. Vagy tettesd, míg nem szerzel valós tapasztalatot, vagy valahogy őszintén találd meg magadban. Ez NEHÉZ. De ez van.

Átfogalmazom: nem nagy szám jónak lenni az ágyban, ha érdekel a csaj öröme, és szenvedélyes vagy. Na, akkor elég nehéz mellélőni. Sok pasi leszarja a másikat, gyorsan elélvez, csak reszel, stb. Ha kicsit is érdekel a másik, és figyeled - neadjisten kommunikálsz - akkor NEM LEHET ROSSZUL CSINÁLNI. Maximum idővel, összecsiszolódással még jobban.

Az egészet túlbonyolítod. A lányok nem mítikus lények 15 centis vaginával, akik ha az utolsó 3 centit nem töltik be, visítozós sárkányok lesznek. Csak ismerkedj, első szexnél/pettingnél figyelj rá, viselkedj úgy, mintha semmi komplexusod nem lenne, mintha az eddigi sok sikertelen év nem is létezett volna, és akkor a szex is pont olyan jó lesz, mintha az előző sok sikertelen év nem is létezett volna.

2019. jún. 25. 15:38
 56/69 anonim ***** válasza:

Ja, valami kimaradt:

"szűz vagyok ezért nem tudok vele rendesen szexelni..."

Egyrészt ez a te korodnál valóban kicsit meglepő. Semmiképp sem kell mondani - minek? Nyilván nem fogja megkérdezni. És nem fog leszállni rólad 5 perc után hogy jujj, most érzem, te szűz vagy, menj innen... :D

De hogy megértsd, mi mehet ilyenkor végbe egy nő agyában, legalábbis egy lehetséges opció rá:

- Szűz ilyen idősen, tehát valami baj van vele.

- Teljesen férfiatlan és komolyanvehetetlen úgy, hogy azt mondja, nem tud szexelni.

2019. jún. 25. 16:05
 57/69 anonim ***** válasza:

#56 na végre hogy megértetted mi a gond! 😂

És persze ez bonyolult összetet folyamat, de az alapja hogy kicsi a farkam, mert az miatt lettem sérült.

Mert 14-16 éves nem sikerült az ami mindenki másnak igen.

És érdekes akkor is azok voltak az igazi menők akiknek 16-18 centi volt.

2019. jún. 25. 16:24
 58/69 anonim ***** válasza:

Szerinted komolyan van olyan nő, akit érdekel, hogy szűz vagy, ha jó volt a szex? Nincs. Addig meg minek mondod el, ha emiatt hátránnyal indítasz?

Honnan tudod, hogy 16-8 centi volt az otársaid farka? Kétlem, hogy megmérted... én spec nem láttam soha egyikét sem.

2019. jún. 25. 16:26
 59/69 anonim ***** válasza:
Jézusom.. ezt már nem bírom! Sürgősen pszichológust!!!! Nem vicc!
2019. jún. 25. 17:21
 60/69 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy 12cm, de itt a nagyobb probléma a 3,3cm, ami eléggé vékony és ez már a legtöbb nőnek is vékony. Nekem is kb 3,5cm és baromi szinte semmit sem éreztem az eddigi partnereimből. És ezen változtatni sem lehet..
2019. jún. 25. 19:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!