Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 cm/3.3 cm-es pénisszel inkább ne is keressek barátnőt?
#20 szerinted hány lány olvassa ezt a sok hülyeséget?
És főleg hány válaszolna rá? Nulla. Nincs itt egy mérvadó női válasz se!
Az pedig hogy a lányoknak nem kicsi ez, hülyeség, mert nyilván a kérdező se azért nem csajozik mert mi azt mondtuk hogy kicsi a farka,.,hanem mert a lányok mondják/ mondták neki...
A japánok-kínaiak egész jól el vannak a 8-10 centis faxal, mondjuk ott a nőknek is van szexuális kultúrájuk. Nem a pláza budiban baxogatják, meg a susnyásba 12 éves kora óta, hogy lófax kelljen bele már 20 éves korára....
Aki kicsinyli, mondd meg "neki vetesd összébb a kitágult szétkúrt pitsád" egy vágás, egy varrás és rögtön szűk lesz.
21: 1-2 biztos, ha nem is sok. Barátnőm is kommentel nagy ritkán, ha már nagyon elege van a sok sületlenségből.
Alapszintű ok-okozati összefüggés: ha nem volt lánnyal, nem tudhatja, hogy jó-e. Tehát az ok, ami miatt nem volt lánnyal, nem tapasztalati, vagy racionális alapon, csak és kizárólag komplexus miatt lehetséges, esetleg a személyével van probéma - talán pont a komplexusa miatt.
Nekem hosszra ennél még rovidebb, még ha kicsit vastagabb is. Van barátnőm 4 éve, a szexuális életünkkel semmi gond. Az, hogy előtte nem mertem csajozni - 23 éves koromban találkoztunk - nem a kis farkam miatt volt, hanem az amiatti komplexusom, személyiségi problémáim miatt. Mint kiderült, tök alaptalanul. Nem a levegőbe beszélek, hanem tapasztalatból, mert már van olyanom. A kérdezőnek még sajnos nincs - remélem, lesz.
#23 az ok-okozati összefüggésed valóban igaz lehet és logikus is, de én tapasztalatból megcáfolom.
Ugyanis én semmiképp nem szerettem volna ha kiröhögnek, ezért ezt megelözendő rögtön elmondom hogy nekem kicsi van. És minden lány/nő azonnal elmis tűnik....
Az pedig hogy neked kisebb van és normális a szexuális életed és főleg hogy van barátnőd akit ez nem zavar, azaz hogy alaptalan volt a komplexusod teljes képtelenség.
Szóval ne haragudj de egy szót sem hiszek el belőle. Bocsi
#25-26 nem azt mondtam hogy ismerem az életedet csak hogy nem hiszem el amit irsz.
Ha egyszer kicsi akkornem mondhatom hogy nagy van. Ez ennyire egyszerű. Mint ahogy irtam semmi kedvem hogy kiröhögjenek legalábbis ez miatt, igy nem kockáztatok és elmondom. És ahogy a tapasztalat mutatja igazam is van, mert mindegyik el is tűnik. Senki nem akar kisfarkú partnert.
Jézusom.. ha most az utcán sétáló Janinak,Józsinak, Bécinek igazságszérumot adnánk és megkérdeznénk,ezt a farok dolgot,nyugodjatok meg,hogy egyikőjük sem mondaná azt,hogy 22 cm-es kolbászuk van.
Olyan választ adnának,hogy 16, 15, és mondjuk 13,5! Nagy doronggal esetleg minden tizedik csávó járkál! És akkor mi van? Sok nő meg egyáltalán nem szereti a sodrófát!
Nekem is kb 13,14 cm erekciós állapotában, igaz már ezer éve nem mértem, de 6 éves kapcsolatom volt egy 3 gyermekes nővel.. mégis totál jól éreztünk magunkat szex közben. És nem szinészkedett, élvezett,mert sokszor vadul megujjaztam csak úgy,és akkor is elélvezett a 8,9 centis ujjamtól! Ráadásul istenien megtudta oldani a mélytorkozást.. ahh de hiányzik ha rá gondolok. Na és az anált is engedte,amit élvezett..közben maszturbált.Ráadásul én sokszoor cserébe élvezésig nyaltsm.. éreztem ahogy lüktetett a puncija!Annál őszintébb érzés nincs,és amikor látod rajta,hogy már kiadott mindent magából és csak mosolyog.Szóval.. érdemes majd profin nyalnod is. Sokkal jobb érzés nekik mint dugás.
Egyébként én is sokáig ilyen félszeg voltam mentálisan mint a kérdező..aztán voltak barátnőim és kész. Egyik sem mondta azt,hogy nem lennék elég neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!