Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 12 cm/3.3 cm-es pénisszel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 cm/3.3 cm-es pénisszel inkább ne is keressek barátnőt?

Figyelt kérdés
Állva. F/27

2019. jún. 20. 21:25
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
Nehogy már óriási különbség legyen 12 vagy 14/15 centi. Ugyan.
2019. jún. 23. 11:51
 32/69 anonim ***** válasza:

Ha nem közelited a számokat, akkor a 12 és a 15-16 között

25-30% különbség van. Azt azért talán nevezhetjük jelentős különbségnek, főleg annak fényében hogy a 12 minden mérés szerint átlag alatti, a 16 pedig az ideálisnak mondott...

2019. jún. 23. 12:11
 33/69 anonim ***** válasza:

Na jó.. akkor frankó leszek!

Kedves kérdező!

Nekem 12,5 cm!

6 éve van párom, amikor szexelünk előtte élvezésig vadul megujjazom,közben szenvedélyesen játszadozik a nyelvem a cicijével.. 10 perc alatt óriásit élvez.

Tartunk 3 perc pihenőt..

Kényelembe helyezi magát..és én érzékien szakszerűen elkezdem nyalni..ő közben a mámortól simogatja a testét.. jó 12 perc múlva pedig olyat élvez mint egy bomba!

Ezek után is tartunk pihenőt,de a öárom már totál ki van elégítve.Mivel őrületesen kielégült,boldog,ilyenkor 3 féle szitu szokott következni.

1.Vadul ráveti magát a farkamra és lemélytorkozi a 12 centimet élvezésig...

2.Megdugom szakszerűen, a 12 centimmel kb 20 perc után elélvez megint.

3.Mivel kajakra kielégült már az előző élvezésektől, engedi az anált! Sőt!!! Ő neki jut eszébe! És élvezi amikor ez a nem túl nagy sodrófa a popsijában van.

Sőt! Mivel elég nyitottak vagyunk szex térrn, olyat is szoktunk,hogy én a popsijába, a puncijában pedig egy műpénisz! Na ettől is vége neki általában,főleg h utána szétnyalom.

Szóval kedves kérdező..rám hallgass, és ne a sok trollra!

Jaaa.. és ne beszéld be magadnak,hogy béna leszel a szexben,mert akkor örök életedbe depressziós leszel!

Ami a legfontosabb,hogy partner/párválasztásnál figyelj. Ne egy kihasznált nőt szerezz,aki már kiélt életű és semmi szexkulturával nem rendelkezik!

A szex nem csak a dugásról szól!

Szóval HAJRÁ!

2019. jún. 23. 12:47
 34/69 anonim ***** válasza:

#33 és pontosan igy történik mindig, minden álmodba.

Az kár hogy nem részletezed hogy mi volt a vacsora és hogy milyen irányba áll az ágyatok...

Köszönjük ezt az erotikus mesét...te csödör...

2019. jún. 23. 13:11
 35/69 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem mese!!!

Csődör meg nem vagyok egyáltalán.. olyan sok barátnőm ae volt.

Van egy szuper párom akivel tök jó minden! Ennyi!

Ha neked még nem volt ilyenekben részed akkor caak sajnálni tudlak,mert elég unalmas lehet a szexuálus életed!

2019. jún. 23. 13:17
 36/69 anonim ***** válasza:
Ha kell szívesen elküldöm neked a házi videóinkat és lehet irigykedni! Hidd el nem szinészkedünk! ;)
2019. jún. 23. 13:22
 37/69 anonim ***** válasza:

Ne nekem küld , hanem a kérdezőnek.

Az hogy küldesz egy letöltött home videót, az nem bizonyit semmit. De hogy igazat adjak lehetnek olyan párok akik összepasszolnak , ahol a nő extra érzékeny. Kb 10000-ből 1 De normális nőnek kevés. És neked sincs ekkora szerencséd.

2019. jún. 23. 13:39
 38/69 anonim ***** válasza:

Tényleg barátilag mondom hogy ne vicceljünk már!!! 10000-ből 1???

Ne már!Nem tudom,hogy hány éves vagy..az is lehet,hogy eddig nem volt szerencséd,de most komolyan kérdezem..!

Te még nem szeretkeztél vadul? Nem kényeztetted a párodat totálisan úgy,hogy csutkára elélvezett? Nem szopott még le úgy,hogy érezted bele ad mindent?Nem dugtad még meg análisan? Soha nem vadult még be a barátnőd szex közben? Jézusom.. ha ezekre a válasz az,hogy nem,akkor kívánom,hogy találj magadnak egy ilyen csajt! Kedves barátom.. ezek alap dolgok! ALAP!!! Egy párkapcsolatban ne legyen tabu!jaa.. és jelzem,hogy minden nőből kilehet hozni a vadállatot! A párom előző férje soha nem elégítette ki őt sem orálisan,sem ujjal.. azt sem tudta,hogy milyen érzés. Sok dolgot velem tapasztalt meg,és a mennyekben érzi magát!

És tévedsz! Mert mi passzolunk egymáshoz tökéletesen! Mind a ketten vadulunk szex közben! És egyáltalán de egyáltalán nincs nagy kukim hozzá! Remélem,hogy végre akad majd a horgodra szexuális téren bevadult csaj,és majd te is kipróbálod egyszer vagy többször a mennyei dolgokat!

Bizonyítani max ezt úgy tudnám neked,hogy előtted kúrunk! De hidd el,hogy nem potyára mondom ezeket a tapasztalásokat,nem szoktam hazudni.. te vagy ilyen hitetlen.. vagy esetleg még kisfiúcska,kezdő amivel nincs is semmi baj az égvilágon, csak akkor ne cáfolj meg dolgokat amit jobban tudok.. na meg persze amit a saját bőrömön tapasztalok "szó szerint"

A nőket hajtja a kíváncsiság! Hidd el nekem. Amit még nem próbáltak azt kiakarják próbálni! És lehet,hogy imádni fogják!!!Egyébként meg társfüggő az egész,mert ha a férfi béna,akkor ne várjunk csodát,hogy a csaj extázisba essen! Mondjuk nekem volt olyan partnerem aki egyáltalán nem szerette a nyalást,a szopást istenien csinálta, élvezhettem mindenfelé neki is, még nevette is ha a hajára vagy az arcára ment.Az anált valahogy nem bírta,és utána olyan gyakran nem akarta már.Sőt..vele talán vagy 2 alkalommal volt a 8 ,év alatt. Tudomásul vettem,cserébe viszont mindig izgattam a G pontját, és robbant az élvezéstől. Utána mindig bukott a kukimra ő is vadul!A mostani párom viszont egy főnyeremény!!! Nagyon passzolunk egymáshoz, és benne van mindenben. A lényeg a lényeg.. ez a 2 csaj nem volt egyforma mindenben.. de ha kielégíted őket,akkor szívesen, átéléssel csinálnak mindent! Ez az észrevételem!

És én nem kamuzok,hogy rengeteg csajom volt, meg,hogy lépten nyomon dugok! Fenéket! Nem! Sőt.. inkább visszafogott vagyok a magánéletben, és talán az erotikában teljesedek ki! Persze sokat kell olvasni,tanulmányozni a szexkulturákat is. Ez egy kis kulissza!

De most őszintén többiek!!!

A ti csajaitok soha nem vadulnak be szex közben, és nincsenek vad fantáziái?

2019. jún. 23. 18:10
 39/69 anonim ***** válasza:
Igaza van a 44%-os hozzászólónak! Nekem is 12cm és mellé még vékony is 3,5cm. Eddig egyik volt barátnőm sem élvezte pedig törődtem velük és figyelmes voltam az előjátékkal is. Testalkattól függetlenül mindnek vékony és kicsi is voltam, de főleg a vékonysággal volt a nagyobb gond, tehát a 10000-ből 1 ,egy elég jó becslés sajnos.. A nők többsége meg nem értékeli ezt az előjátékosdit, HA nem passzolsz méretben hozzájuk
2019. jún. 23. 18:32
 40/69 anonim ***** válasza:
És ezek a barátnők mind kis komolytalan fiatal csitrik voltak?
2019. jún. 23. 19:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!