Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 12 cm/3.3 cm-es pénisszel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 cm/3.3 cm-es pénisszel inkább ne is keressek barátnőt?

Figyelt kérdés
Állva. F/27

2019. jún. 20. 21:25
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
Ennyi marhaságot 🤪🤪🤪 megnéznék egy ilyen szex csatát mert amiket leírsz meg végig olvasni is kínos akkor mű story .
2019. jún. 23. 20:16
 42/69 anonim ***** válasza:

Kedves 33/38: Hagyd, ezeket a sirámgépeket nem lehet meggyőzni. Mi is írtunk nekik barátnőmmel, lazán ránkfogták, hogy kamuzunk és hazudunk.

Szomorú, hogy ennyire elszálltak a saját önsajnáltatásuktól, és sajnálom is őket. Barátnőmmel próbáltuk jószívűségből meggyőzni őket, kommentben és cseten is, de feleslegesen kidobott idő... ők élvezik, ha a saját nyomorukban fetrenghetnek, és a farkuk méretére foghatják a szexuális képtelenségüket.

Amúgy ogndolkodunk, mi alapján gondolhatják, hogy hazudunk. El nem tudjuk képzelni, miért hazudnánk ilyenekt, miért írnánk nekik privátot, mégis mi a fene lenne vele a célunk, azon kívül, hogy segíteni akarunk? XD Nem tudtuk más motivációt elképzelni sem...

De nem, mi hazudozunk. Mindenki hazudik, a nők is hazudnak ha azt írják, jó nekik, a férfiak is hazudnak, és nem is létezik 13 centi alatti férfi boldog kapcsolatban/házasságban kitűnő szexuális élettel.

És ebben már nem lehet őket megingatni... túl sokat dagonyáztak már a saját mocsarukban.

2019. jún. 23. 21:07
 43/69 anonim ***** válasza:

Na én írtam egy kis regényt,de valamiért nem küldte el..na mindegy majd legközelebb.

Na igen. Észre vettem én is,hogy reménytelen helyzet ez.

Akkor inkább továbbra is legyetek a saját önsajnálatos kis világotokba ott a gép előtt.

2019. jún. 23. 21:32
 44/69 anonim ***** válasza:
42%

😂😂😂 pont mint ti. Hisz itt vagytok és itt nyomjátok a mozit....kb azért amiért az itt irogató milliókat kereső huszonévesek...

Egyszerűen kiirjátok a vágyatokat, használjátok a felületet hogy gondolatba megéljétek... Mint a szappanopera, vagy a karakter videójátékosok...

2019. jún. 23. 21:47
 45/69 anonim ***** válasza:

Teso! Én a vágyaimat a csajomon adom ki a hálóban vagy a konyhaasztalon! Csak egyszerűen rossz olvasni ennyi rinyagépet!

Felesleges tanácsot adni nektek,mert jaj.. kicsi a kukacom stb.Akkor ennek mi értelme? Én már réjöttem,hogy semmi. Inkább hokizzatok akkor!

2019. jún. 23. 22:08
 46/69 anonim ***** válasza:

A 76%-os és társaihoz csak 1 kérdésem lenne. Ha ennyire azt nyomjátok, hogy valóban nem számít a méret, akkor miért van ennyi kisfarkú kérdés? Nem hinném, hogy ua az ember irkál ki 1000 kérdést, ahol feljön a 12-13cm-es méretecske.. Miért nem azok panaszkodnak akiknek 18-20cm-es és vastag méretük van hm?? Semmi logikai érzéketek sincs. Tehát az átlagosnak hazudott 12cm mégsem átlag főleg ha vékony is mellé mint pl a Kérdező is, mert az átlag nőknek átlag méret kell, ami 15-16cm hosszra és 4-4,5cm vastagságra.

Továbbá azért mert neked és 1-2 társadnak szerencséje volt a többségnek akinek valóban kicsi sajna nem biztos, hogy ugyanúgy szerencséje lesz és ez a sorozatos kudarc az ami miatt már képtelenek vagyunk hinni, de persze kár is a hozzád hasonlóknak ezt ecsetelni.

2019. jún. 24. 21:20
 47/69 anonim ***** válasza:

Ennyi hülyét egy helyen... komolyan képes valaki azt bizonygatni, hogy 12 centis phasszal nem lehet kielégíteni egy nőt??? Ne hülyüljetek már...

Vagyis tudjátok mit? Hajrá, így tovább. Fejezzétek is be az ismerkedést. Ennyivel is kevesebb a normális férfiak vetélytársa...

2019. jún. 25. 00:23
 48/69 anonim ***** válasza:
#47 ha te egy 12 cm farokkal rendelkező kisfiút vetélytársnak tartasz akkor komoly gondjaid lehetnek.
2019. jún. 25. 00:26
 49/69 anonim ***** válasza:

Fuu.. tényleg megpróbálok kedvesen, barátilag, és szakszerűen válaszolni!

Aki azt kérdezte,hogy miért van ilyen gyakori kérdés ebben a 12-es kukac ügyben,annak az a válaszom,hogy jól gondolta a helyzetet.. valóban van egy/két illető aki tele trollkodja ezekkel a kérdésekkel az oldalt,csak azért,hogy minél több megnyugtató választ,tapasztalatot olvasson. Más kérdés,hogy ő (ti) ezekből semmit nem fog fel, annyira mély melanókiába vagytok,hogy az már nem egészséges, és szó szerint az erős depresszió jele. Ha nem vagytok képesek szexuálpszichológushoz elmenni,akkor legalább ne ellenkezzetek a tőletek tapasztaltabb emberekkel,akik szintén 12-es mérettel szaladgálnak. Jó magam is!

Igen.. megértem a kérdezőt és a sorstárukat, eleinte én is ilyen voltam 18 évesen. De már 34 vagyok.. és rengeteg tapasztalot szereztem amit korábban is itt leírtam, de egyszerűen nem lehet dűlűre jutni bizonyos hozzászólóval! Csak kesereg a nyomorban.

Elmondjam,hol cseszitek el?

Egyszerűen józan paraszt ész kell hozzá..

Ott,hogy rossz a partnerválasztásotok, és bénák vagytok szexben. És én itt nem a dugásról beszélek.Ha egy lánnyal,nővel komolyabban akartok párkapcsolatot,akkor ne egy olyanra pályázzatok már akit még egy szamár is megdugott, mert azok a hölgyek már eleve beképzeltek, nagyképűek,hogy nekik milyen tapasztalatuk van a szexélet terén.. brrr.. undoríto ez a nő tipus. Volt már nekem is ilyenhez szerencsém.Továbbléptem és kész....de akkor is megdugtam kétszer és a listámon van. Tökre barátságtalanok egy hétköznapi emberrel..csak okoskodnak és nem beszélve imádják a pénzt.

Tehát ezt a nőtipust szigorúan kerülni! Őket hagyjuk meg a 20 centis csődöröknek akik kihasználják idővel.

Még mindig témánál maradva,és aki állandó komoly kapcsolatot keres,az keressen tapasztalatlan lányt akinek nincs, vagy csak 1,2 viszonyítási alapja van. Nekem senki ne jöjjön azzal,hogy már 14 évesen se szüzek már... jó oké, tudom,hogy miket művelnek ezek a mai gyerekek de ne a zülledék,komolytalan fiatalok között keresgéljünk már ha lehet. Rengeteg ismerősöm van akinek a barátnöje,vagy a felesége szűz volt 18,19 évesen! Nem vicc. De ha nem is szűz már a csaj, akkor leglább ne legyen kiélt életű akiben már legalább 155 csávo járt! Tetszik érteni?Mert ők valóban leoltják az embert,ahogy írtam korábban.

A lányka akit kiszemeltek, legyen szerény,kedves és barátságos aki elfogad amilyen vagy. És ha már elfogad,akkor viszont olyan főnyereményt kaptok,hogy soha többé nem néztek más nőre. Cserébe viszont meg kell tanulnotok többféleképpen kielégíteni és boldog ember leszel te is és főleg a párod is. Menjetek el szexshopba, vegyetek különböző játékszereket stb..

Van még egy opció ami nem elhanyagolandó...Ha nem akartok komoly kapcsolatot akkor viszont

éljetek, élvezzétek az életet kötetlenül. Nem kell komoly kapcsolat ezekben az intervallumokban csak szex és kész. Egy futó kaland félidegenekkel... mindenkivel egyszer, és utána szia,szia.. elköszöntök egymástól.Nekem ilyenben is volt részem.

2019. jún. 25. 04:47
 50/69 anonim ***** válasza:

#49 igazad van , és pont erre írtam hogy ilyen nő a kb 10000-ből 1!!!

18-19 évesen szűz 😂😂😂😂

25-30 éves koráig néhány kapcsolat 😂😂😂😂

Ne legyenek nagy igényei 😂😂😂😂

Kedves aranyos szép elfogadó 😂😂😂😂

Ja és pont engem akarjon 🤪😂😂😂😂😂😂😂

12 centivel kalandozni egy éjszakázni 😂😂😂😂😂😂😂

Köszi a remek elemzést .

2019. jún. 25. 10:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!