Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol találhatok normális sugar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok normális sugar daddyt?

Figyelt kérdés
Pl. puncs bevált valakinek?

2019. jún. 20. 13:15
1 2
 11/13 Barnabas333 ***** válasza:
0%
Én normális vagyok és Bp-i, de házra gyűjtök, most vettem új kocsit és talán jövő évben a lakásom is házra tudom cserélni. De én maximum lelkes nem pénzéhes tini szeretőt keresnék mivel nem vagyok gazdag, az a főnököm, és szabad sem vagyok.(csak hanyagolt az asszonynak is a pénzem kell) 41F
2019. jún. 20. 18:55
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Kérdezd meg anyudat ő hol kereste a kuncsaftokat
2019. jún. 23. 01:37
 13/13 anonim ***** válasza:
51%

Azért kiegészíthetted volna a kérdésedet. Mert mi is a motivációd? Némi fizetéskiegészítés miatt keresel valakit? Mert azért pénzbe sokat ne várj, ha csak ezzel akarsz foglalkozni. Nem találkoztam még olyan lánnyal, aki kényelmesen megélt volna ebből. Ha van főbb bevételed máshonnan, akkor ez jó lehet természetesen.

Ha viszont úgymond kényelmesen akarsz élni, és nem egy munkahelyen megfásulni, akkor jobban jársz, ha több oldalon is regisztrálsz, mert nőnek az esélyeid.

2020. jan. 25. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!