Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok normális sugar daddyt?
Figyelt kérdés
Pl. puncs bevált valakinek?2019. jún. 20. 13:15
2/13 anonim válasza:
Itt, csak győzz válaszolni a privátokra...
3/13 anonim válasza:
A szándék minden férfiben megvan de a zseton javarészt hiányzik. Így eléggé lecsökken a lehetőségek száma. A puncs-on ahogy láttam elég kevés olyan ember van fent aki valóban megengedhetne magának ilyen kapcsolatot.
Te amúgy hàny éves vagy és mit és mennyit várnál egy ilyen kapcsolattól és milyennek képzeled az illetőt?
4/13 anonim válasza:
A puncson strandra akarnak vinni, meg wellnesshetvegere, eleg gaz a helyzet.
5/13 anonim válasza:
Kerdesre valaszolva: valo elet. Nekem bevalt.
6/13 anonim válasza:
Szólítsál le, drága autóban lévő férfiakat.
7/13 anonim válasza:
Melyik városból érdeklődsz, kérdező?
8/13 A kérdező kommentje:
Pest.
2019. jún. 20. 15:32
9/13 anonim válasza:
Én meg nem kapok választ? :D
Csak mondom hogy a férfiak szemében az egyik legidegesítőbb női tulajdonsàg a szelektív és korlátozott figyelem a mindennapi interakciókban. :)
10/13 anonim válasza:
Köszi kérdező, sajnos nekem messze vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!