Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak őszintén! Fogyás miatt striás és megereszkedett kis méretű mellek visszataszítóak?
Vagy inkább kisebb méretű szilikon?
Minél több vélemény érdekel.
Ah, értem. Kép nélkül nehéz bármit is mondani, de azért nagyjából el lehet képzelni nem? B kosaras kb és nem lóg, csak már nem szép kerek és feszes és mindkét oldalt "csíkos", érezni is hogy nem sima a bőr.
Edzeni csak alatta az izmot lehet, ha a bőr meg a tartórostok megereszkednek onnan nincs vissza, és a stria sem múlik el, csak halványodik idővel...
Igen, el lehet képzelni minden gond nélkül. Idővel és bizonyos kezelésekkel halványodhat, de azt nem tudom, hogy véglegesen megszűntethetők e.
Viszont azt tudom, hogy ez közel sem olyan vészes vagy más számára zavaró, mint azt gondolnád. ;)
Viszont ha téged nagyon zavar, érdemes felkeresni egy bőrgyógyász szakorvost ez ügyben.
Utolsó, nem biztos, hogy elhízott.
Lehet egészen csekély változás miatt is csíkos egy nő, szemeko tapasztalatok.
Egyszer egy rossz időszakom alatt annyit fogytam, hogy már sovány, csontos voltam, aztán mikor vissza bíztam az egészséges, normális kilóimra, akkor megjelentek rajtam is egy két csík.
Nekem többet számítana az, hogy tudtál fogyni mint az, hogy kicsit kevésbé feszes már a melled.
Mondjuk azért az életkor sem mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!