Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak őszintén! Fogyás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak őszintén! Fogyás miatt striás és megereszkedett kis méretű mellek visszataszítóak?

Figyelt kérdés

Vagy inkább kisebb méretű szilikon?

Minél több vélemény érdekel.

2019. jún. 18. 11:23
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Ah, értem. Kép nélkül nehéz bármit is mondani, de azért nagyjából el lehet képzelni nem? B kosaras kb és nem lóg, csak már nem szép kerek és feszes és mindkét oldalt "csíkos", érezni is hogy nem sima a bőr.

Edzeni csak alatta az izmot lehet, ha a bőr meg a tartórostok megereszkednek onnan nincs vissza, és a stria sem múlik el, csak halványodik idővel...

2019. jún. 18. 11:48
 12/23 anonim ***** válasza:
11: az egész testet kell edzeni, mert az mindenhol feszesíti bőrt. Illetve az ember bőrszövete folyamatosan cserélődik és megújul.
2019. jún. 18. 11:54
 13/23 Egyszerű srác ***** válasza:

Igen, el lehet képzelni minden gond nélkül. Idővel és bizonyos kezelésekkel halványodhat, de azt nem tudom, hogy véglegesen megszűntethetők e.

Viszont azt tudom, hogy ez közel sem olyan vészes vagy más számára zavaró, mint azt gondolnád. ;)

Viszont ha téged nagyon zavar, érdemes felkeresni egy bőrgyógyász szakorvost ez ügyben.

2019. jún. 18. 11:56
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Mi a ló...pikuláért híztál el? Szebbik nem, mi? 🤮🤮🤮🤮🤮
2019. jún. 18. 11:58
 15/23 anonim ***** válasza:

Utolsó, nem biztos, hogy elhízott.

Lehet egészen csekély változás miatt is csíkos egy nő, szemeko tapasztalatok.

Egyszer egy rossz időszakom alatt annyit fogytam, hogy már sovány, csontos voltam, aztán mikor vissza bíztam az egészséges, normális kilóimra, akkor megjelentek rajtam is egy két csík.

2019. jún. 18. 12:03
 16/23 anonim ***** válasza:
Látnom kell és megmondom.
2019. jún. 18. 12:08
 17/23 anonim ***** válasza:
14-esnek nem hiába 36%-osak a válaszai :D
2019. jún. 18. 12:18
 18/23 anonim ***** válasza:

Nekem többet számítana az, hogy tudtál fogyni mint az, hogy kicsit kevésbé feszes már a melled.

Mondjuk azért az életkor sem mindegy...

2019. jún. 18. 12:21
 19/23 A kérdező kommentje:
65 kg voltam max, végig tinikoromban. Volt rajtam felesleg, de azért nem mondanám, hogy el voltam hízva. Nem éreztem jól magam, le akartam adni kb 5 kg-t. Lement tíz és jöttek a striák...
2019. jún. 18. 12:59
 20/23 Egyszerű srác ***** válasza:
Megfelelő magassághoz az a 65 kg egyáltalán nem sok. Valószínűleg az volt a gond, hogy ezt a 10 kiló súlyt viszonylag gyorsan adtad le.
2019. jún. 18. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!