Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak őszintén! Fogyás miatt striás és megereszkedett kis méretű mellek visszataszítóak?
Figyelt kérdés
Vagy inkább kisebb méretű szilikon?
Minél több vélemény érdekel.
2019. jún. 18. 11:23
1/23 anonim válasza:
Szilikont inkább ne..de aki igazán szeret téged, annak ez lesz a legkisebb problémája,hidd el:)
2/23 anonim válasza:
Nem tudom látatlanban megmondani
3/23 anonim válasza:
Edzeni kell rá, egészségesen táplálkozni, Kollagént fogyasztani és idővel vissza fog állni a bőr.
4/23 anonim válasza:
Lehet visszataszító is, igen, extrém esetben.
Meg lehet akár simán szexi is.
Adott helyzete válogatja... de mivel azt nem ismerem, nehéz ítélkeznem :).
5/23 anonim válasza:
Ezt a mell kérdést is túl tolták a csajok, mint a férfiak a fütyi méretet.
A legtöbbször az a lényeg hogy kié az és az milyen nő.
Nekem a szilikon nagyon vissza taszító, mű és guminő hatású.
6/23 anonim válasza:
Ezt elmondás alapján valóban nem lehet megmondani. Kinek mi a kicsi és mennyire megereszkedett?
7/23 anonim válasza:
Így nehéz megmondani, de láttam már olyat ami nem tetszett 🤔
8/23 anonim válasza:
Lehetetlen így megmondani. Képpel jobb lenne.
9/23 Egyszerű srác válasza:
Egyáltalán nem visszataszítóak.
A szilikon pedig éppen attól fosztja meg a mellet amitől az igazán szép; a természetes szépségétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!