Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Az ilyen testalkatú lányok nagyon visszataszítóak? (kép)
Figyelt kérdés
Nektek milyen testalkatú lány jön be?Linkeljetek képet róla és kort is írjatok.2015. okt. 20. 20:13
4/26 anonim válasza:
nekem tetszik:) vigyáznék a törékeny testére
5/26 anonim válasza:
Épp egy ilyen van az ágyacskámban.
Ja, nem, csak szeretném.
6/26 anonim válasza:
Nem visszataszító. Lehet, hogy páran szólnának érte, hogy milyen vékony lánnyal vagyok, de nekem inkább az a lényeg hogy kedves legyen. Megvédeném :) Volt már vékonyka barátnőm aki törékeny, én valahogy őket szeretem.
24/F
7/26 anonim válasza:
Soványka egy kicsit, de nem baj, 30 év múlva elhízott tehén lesz úgyis.
8/26 anonim válasza:
Ez rohadt vonzó:) Kis virágszál:)
9/26 anonim válasza:
Eléggé, ez már betegesen sovány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!