Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi és leszbikus lányok, ti, ha a testet is értékelnétek, számotokra a megereszkedett, vagy a feszesebb mell a legvonzóbb?
Véleményem szerint teljesen mindegy, ha az a mell természetes és nincs plasztikáztatva, egy megereszkedett is ugyanolyan szép lehet, mint amelyik feszes.
De én úgy vagyok vele, ha a párom plasztikáztatná is, elfogadnám őt.
Várom a Ti válaszotokat is!
Előre is köszönöm!
19L/L
Őszintén szólva ha én szerelmes vagyok, úgy látom gyönyörűnek a másikat ahogy van. De önmagában a mellekről (sajátomról is) azt gondolom hogy szebb a feszes. Amúgy soha nem néztem milyen a párom melle :D Ha nekem a fekete hajúak a zsánereim de belezúgok egy szőkébe, akkor nem fogom követelni hogy fesse be a haját :D
21/L/N
Az egyém is meglehetősen feszes 70C-vel, nem panaszkodom rá, de lehetett volna azért kisebb is :D
Amúgy köszi a válaszod :)
Amikor osszejottem a baratnommel akkor egy ido utan ugye nalam aludt es felt hogy nem fog nekem tetszeni a melle.Mindig mondtam neki hogy egyaltalan nem erdekel mert szeretem es barmilyen is legyen a cicije nekem az lesz a legszebb.Mondta hogy picit meg van neki ereszkedve es amikor meglattam egyaltalan nem ertettem mi baja, lehet hogy meg van ereszkedve picit de en elobb nezem a format mint azt hogy mekkora es mennyire feszes.
Szoval igazabol ha valakibe beleszeretek elfogadom ugy a testet ahogy van:) es inkabb legyen megereszkedett vagy kicsi melle minthogy muanyag legyen.:D
Nem a mellét nézem meg először egy lánynak. Szerintem is, ha valaki megtetszik és erősebb érzéseim vannak iránta, akkor mindegy a mellméret. :)
21/L/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!