Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbokipus vagzok?
Figyelt kérdés
Gyalran mwgnezem a lanyok mellét meg a fenekeiket van hog huzamosavb ideog is megszoktam bámulni öket.Ez jelentjeti azt hogy leszbikus vagyok?2017. szept. 1. 14:25
1/9 A kérdező kommentje:
Bocsanat a helyesiraso hibska miatt telorol irok.
2017. szept. 1. 14:27
2/9 anonim válasza:
Kapasbol harom visszakerdes:
1. Eltudnad veluk kepzelni a szexet?
2. Eltudnad veluk kepzelni a csokot?
3. Fiukkal hogy allsz?
Lehet biszex vagy, lehet leszbi, lehet, hogy csak kivancsi.
3/9 anonim válasza:
Hetero nők is megnezik egymást, eleg gyakran, mert "vetélytárs". Ha bele tudsz szeretni egy nőbe, ott kell elgondolkodni.
4/9 anonim válasza:
Leszbikus azt jelenti hogy szexuálisan vonzódsz a nőkhöz. Az egy dolog hogy megnézed őket, és is meg szoktam, néha a feneküket, meg a mellüket is (utóbbira irigykedni szoktam ha kisebb mint az enyém, mert nekik tuti nem fáj a hátuk tőle) pedig egyik csajjal se szexelnék. Csak összehasonlítom magam velük, megnézem hogy áll nekik a cucc amit viselnek, néha belegondolok hogy rajtam hogy állna az adott ruha. De nem úgy nézek rájuk hogy megcsúfolnám, vagy ágyba bújnék velük.
5/9 anonim válasza:
*megcsókolnám. Bocs, ez van ha nem olvasom át elküldés előtt ha telefonról írok.
6/9 anonim válasza:
A leszbikus romantikus érzelmeket, szerelmet táplál nő iránt, nővel akar szeretkezni(a szó legteljesebb értelmében,nem csak kíváncsi rá milyen megfogni egy mellet), nővel akar kacsolatot, összeköltözést.Ha ezeket nem tapasztalod nem vagy leszbikus.
7/9 anonim válasza:
nem mentesit h telóról vagy, énis arról irok, mégis érthető és magyar nyelven van.. szimplán szärsz rá.
tanulj meg magyarul
8/9 adan21 válasza:
elég furán írsz de lehet h igen
9/9 anonim válasza:
Telorol en irok te inkabb reszegnek tunsz
Jelentheti de nem feltetlenlen
ha a pasik szokatlanul hidegen hagynak de olyan gondolataid vannak h agyba vinned azt a bizonyos lanyt akin megakad a szemed
Na akkor mar kezdhetsz "aggodni"
23/ll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!