10 éves vagzok és Border Collie tenyésztő szeretnék lenni. Állitólag most el kéne kezdenem tanulni a Border Coliekrol.1. Mit tanuljak róluk? 2. Hogyan legyek Border Collie tenyésztő?
Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 12:48
1/7 anonim válasza:
Először legyél elég érett a feladathoz, olvass el róla a legtöbb könyvet, cikket. De ehhez nem feltétlen tudás kell hanem kitartás és akarat, 10 éves koromba én rá se néztem a kutyámra és ha anyám nem adott neki akkor ott döglött éhen.
2/7 anonim válasza:
OLvassgas ugy általában a kutyákról, és ha neked a border colliek tetszenek, akkor a fajtáról behatóbban foglalkozz, olvass, keresgélj. nem akarlak lelombozni, hiszen én is félig még gyerek vagyok, de lehet egy év mulva már nem a border collie fog tetszeni, hanem egy másik fajta, de ez nem bizti... ne sértődj meg, ha nem igy van ... 13/f
3/7 anonim válasza:
Így van először úgy magáról a kutyáról olvass minél többet, tanítás, stb., de ehhez nem ártana saját kutya véleményem szerint, amin gyakorolhatsz, tényleg kipróbálhatod milyen ha van kutyád.
4/7 anonim válasza:
Szerintem úgy általában is kellene tanulnod a kutyákról, illetve szerezni egy Border Collie-t.
7/7 A kérdező kommentje:
vAN border
2011. dec. 7. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!