Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire (nem) gyakori, a diák-tanár szexuális kapcsolat?
Figyelt kérdés
A napokban összefutottam egy volt osztálytárscsajjal,elmondta,hogy 8.-ban lefeküdt a magyartanárral.2019. jún. 17. 13:58
1/6 anonim válasza:
Ezt csak sokan szeretnék, de nagyon ritka a tényleg megtörtént eset.
Min kirúgással jár a tanár részéről, és kb tanárként nem is talál munkát másik suliba se.
Ezt, nem kockáztatjàk gyakran a tanárok és miért is tennék, hisz sex kapcsolata bárkinek lehet, normálisan is.
2/6 anonim válasza:
Nem ritka... hidd el, csak titok, érthetően...
4/6 anonim válasza:
Nyilván abból van a probléma, ha kitudódik. Ha titok maradna amíg egy intézményben vannak, akkor nincs gond.
Egyébként lényegileg mi különbség van aközött, hogy a tanár ugyanabban a suliban tanít-e, mint ahová a diák jár vagy egy másikban?
5/6 anonim válasza:
8.-ban? 14 évesen? Gyanús, hogy egy felnőtt ember az állását és szabadságát(!!) kockáztassa egy éppen tini lányért. Egyébként nyilván tabu, súlyos következményei lehetnek, de olyat már hallottam, hogy középiskolai tanár érettségi után összemelegedett kicsit a diákkal, végülis ebben már semmi törvényellenes nincs. Egyetem meg nagyon más tészta.
6/6 anonim válasza:
Magyarországon nem tudom mennyire az, de én külföldön élek, és azért ismerek egy pár esetet. Nemcsak ott ahol lakom, hanem más országokban is. De volt olyan hogy magyarországi ismerősöm is mesélt ilyen sztorikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!