Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek tanároknak, tetszett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek tanároknak, tetszett már egy-egy diákotok?

Figyelt kérdés

Olyan tanárok,akik vannak itt,elmondanátok,hog volt-e olyan eset,amikor tetszett egx diákotok és jeleztétek is felé. Vagy bármilyen hasonló szituáció.

L.

2019. jan. 9. 20:20
 1/8 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem semelyik tanar nem iylen huyle
2019. jan. 9. 20:36
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

Első, k...a nagyot tévedsz. 15 éve vagyok a pályán, láttam ezt-azt. Biztos nem nyilvános fórumra fogom kiírni, mit tettem vagy láttam.

Viszont a kérdező komolytalan, kár rá az időt fecsérelni.

2019. jan. 9. 20:43
 3/8 A kérdező kommentje:

Bocsi,de miért is vagyok komolytalan? Ha ezt elmodanád,nagyon figyelmesen végig hallgatnám.

Feltettem egy kérdést,amely engem személyszerimt érdekel/t,és a legtöbb ember privátban válaszolt,amit megértek.

2019. jan. 9. 20:47
 4/8 anonim ***** válasza:
17%

Én is írtam privátban. Csesztél válaszolni. Nálam ez bukta.

A második.

2019. jan. 9. 20:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem. Sajnálom,de többen is írtak,így lehet a tiédre azért nem válaszoltam,mert valakitől már kaptam választ a kérdésemre. De elég vicces,hogy csak azért vagyok komolytalan,mert nem válaszoltam a privát üzenetedre,mint egy sértett gyerek. :)
2019. jan. 9. 20:51
 6/8 anonim ***** válasza:
58%

Én nem vagyok tanár, de van egy tanár cimborám, aki társaságon belül elismeri, hogy mindig van aktuális kedvenc, akire ki is szokta verni, de egyébként nem kezdene vele, mert nem kell a botrány.

Akkor volt egy tanár barátnőm, aki elég diplomatikusan úgy fogalmazott, hogy ő se vak azért, mert tanár és vannak/voltak diákjai középsuliban, akik eléggé vonzó egyének voltak és ha nem ilyen közegben volnának, akkor lehet benne lenne egy kis kalandban meg fantáziált arról, hogy nem középsuliban, hanem más helyen, mondjuk börtönben van bent tanítani felnőtt férfiakat vagy mondjuk sportolókat és akkor partiba vágják.

Illetve én érettségi után 5 évvel toltam meg az egyik volt tanárunkat(aki amúgy engem nem tanított) , aki akkor 10 évvel idősebb volt.

Az egyetemen az egyik 40-es tanárt sikerült még az oktatás ideje alatt.

J

Nagyjából ennyi.

2019. jan. 9. 20:58
 7/8 A kérdező kommentje:

Érdekes sztorik.

Köszi a válaszodat.

2019. jan. 9. 21:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt,bár csak tanítási gyakorlaton voltam. Nem lettem tanár, bár a diplomám megvan. Talán pont ezért, mert elcsábulnék.
2019. jan. 9. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!