Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mikor kezdett szőrösödni? Mikor borotváltátok először? Pasi miatt, vagy nektek jobban tetszett csupaszon?
Fogalmam sincsen
Spec nem irtam fel a naplomba
Nekem nagyon korán :( 8-9 évesen! (Bár a menzeszem is 11 évesen jött meg először és szerintem már 10-11 évesen kezdtem cicis lenni)
Viszont először csak 16 évesen borotváltam. Addig ha nem tetszett, kisollóval levágtam a nagyját :D
16 évesen került a kezembe borotva (eredetileg a hónaljam borotválására vettük)
Igazából magam miatt is meg pasi miatt is csináltam
10-11 évesen kezdett el nőni
12 éves koromtól borotválom, láttam a nővéremét csupaszon és úgy gondoltam hogy jó ötlet ha én is leborotválom
Én akkor elég kesőn érő vagyok, mert valamikor 6.ban (12 évesen kb) ujjongtam hogy végre van egy darab szőrszálam mivelhogy láttam hogy a többi lány már szőrös lent, én meg mint valami baba.
16 évesen borotváltam először és pasi miatt, de nekem nem tetszik úgy, tehát ritkán szedem le, akkor is csak ha valami extra alkalom van.
Nekem nagyon későn, olyan 14 évesen kb. 15 évesen jött meg az első menstruaciom is.
Borotvalni meg azért borotvalom mert zavar, sztem higenikusabb is és konnyebb is
Bár most telen ezt elhanyagoltam néha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!