Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáltátok már a popsinyalást? Én adtam már (lánynak! ), de kapni még nem. Viszont izgat, mert nagyon tetszett, akinek csináltam. Tapasztalatok? Hogy "vettétek" rá a partnereteket? 25F
Nem tetszett amikor nekem csinálták ,igazából semleges volt
Se jot se rosszat nem éreztem
Kb annyira izgatott mintha a kezemet nyalta volna
Lehet rosszul vagyok össze rakva de semmi izgato örömöt nem éreztem
Mondjuk ha párom kérne tolem megtenném neki de nekem ne csinálja mert felesleges
N
Nem volt részem se adni, se kapni.
De lányként én előbb csinálnám lánynak, mint férfinek.
Ez persze csak az én véleményem, volt olyan férfi ismerősöm aki imádta és a barátnője is imádta neki csinálni.
Szerintem ha a lány annyira nem akarja semmivel se fogod tudni rávenni, de ha kicsit fogékony a témára akkor nyert ügyed van. Ha eléggé szeret, akkor úgyis sokat fog neki számítani, hogy neked jó legyen.
Nekem se tetszett mikor nekem csinálták. Semleges érzés volt. Csináltam már pasinak mert megkért ő élvezte.
23/l
Nekem megmondja a főnököm hogy vagy nyalom a seggét vagy nincs béremelés, így kezdtem
25/l nagy seggű
Úr isten enyi beteg embert
Ez a leg undorítóbb dolog a világon
Én minden lánynak csinálom, és akad 1-2, aki viszonozza is. Ennyi. :)
#2: "...lányként én előbb csinálnám lánynak, mint férfinek." (Zene füleimnek!) :)
Engem piszokul fel tudott izgatni amikor az expartnerem ilyen formában kényeztetett.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!