Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már hogy orálra került a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy orálra került a sor, de nem tetszett a lány illata odalent?

Figyelt kérdés
2018. aug. 10. 00:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Olyankor el kell menni furdeni es kad is alkalmas lehet meg zuhany is szex helyszinre
2018. aug. 10. 00:37
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Előtte fürödt, semmi baja nem volt, egy gyönyörű szép egészséges nő csodaszép puncival.

Nem tetszett sem az illata sem az íze. Elvittem az orgazmusig mert nem hagyok félbe semmit, illetve dugtunk hajnalig.

Nem volt folytatás. Genetikailag nem illettünk össze, biztos túl sok azonos gén volt, magyarul nem működött a kémia.

2018. aug. 10. 00:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Volt, pedig fürdött is elötte. Befejeztem neki, soha nem is hoztam neki szóba többet. Ő jót élvezett, de többet nem voltam vele. 23/F
2018. aug. 10. 01:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Mllyen volt az illatuk?
2018. aug. 10. 03:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen, előfordult már, pedig teljesen ápolt, igényes csajszi. Ja, és szűz, ezt hozzáteszem.
2018. aug. 10. 07:25
 6/8 anonim ***** válasza:
21%
Ezért nem kell disznóságokat csinálni és nem ér meglepetés!
2018. aug. 10. 11:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Odalent csak akkor rossz az illat ha fertőzése van vagy harmadik világbeli higiéniai szokásai....
2018. aug. 10. 13:20
 8/8 anonim ***** válasza:
46%
Illatrol maximum drogériánál beszélhetünk ide a szag a megfelelő szó szerintem.
2018. aug. 10. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!