Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan férfiak, akik megbánták, hogy nem kezdtek el hamarabb járni prostihoz?
"Ja, sokkal jobb a lelkemnek, hogy még mindig szűz vagyok!"
Mit nyernél vele, ha elmennél fizetőshöz, azon kívül, hogy elmondhatnád, nem vagy már szűz. Szerinted akkor jobb lenne a lelkednek? Szerintem nem és ezt te is tudod, különben azóta már elmentél volna egyhez.
Akkor valahol a kettő között lehet a jó megoldás, mert ez nyilvánvalóan nem jó, de találni valakit komolyabba, szintén nagyon nehéz. Olyat akinek nincs istenített háziállata, idióta étkezési elvei amiket katonásan követni kell, psycho családja - na aaaaz már tényleg nehéz.
"Mit nyernél vele, ha elmennél fizetőshöz, azon kívül, hogy elmondhatnád, nem vagy már szűz."
Pontosan ezt. Jelenleg azt érzem, ez az, ami a legjobban gátol mindenben, emiatt van a legnagyobb komplexusom. Szokták itt mondani, hogy tűzz ki egy célt magad elé, az adjon motivációt... nos nekem ez a célom az, hogy elveszítsem a szüzességemet. Hosszabb távon persze a rendes kapcsolat a célom, de 26 évesen szerintem nem meglepő, hogy tele vagyok szexuális frusztrációval. Persze ezt az nem fogja fel, akinek soha nem volt ilyen problémája, ezért is nem szokták érteni a "prostituált" fogalom létjogosultságát a legtöbben. Az meg meg lett mondva itt nekem számtalanszor, hogy nekem vagy nem lesz párkapcsolatom, vagy csak valami langymeleg fos egy olyan nővel, akihez se külsőleg, se belsőleg nem vonzódok, úgyhogy akkor marad ez, mint reális cél.
"különben azóta már elmentél volna egyhez."
Két akadálya van: egyrészt csóróbb vagyok a templom egerénél (avagy ennyit ér ma Magyarországon egy diploma), másrészt nem tudom elképzelni ezt a telefonbeszélgetést sem, amikor elkezd alkudozni egy ember egy másik ember testéről. Annyira kínosnak hat az egész, pedig csak egyszer kell túlesni rajta.
De valóban szerelembe esni nagyon nehéz, eszméletlen pici az esélye, hogy azzal találkozol egyáltalán akivel szerelembe eshetsz ÉS stimmel minden az életetekben ÉS nincsenek genya rokonok ÉS még az ágyban is minden jó ÉS nincs istenített fifikutya akinek aranyszobrot kell emelni, ha megtanul egy trükköt, mert "zsáj decuki".
"Mit nyernél vele, ha elmennél fizetőshöz, azon kívül, hogy elmondhatnád, nem vagy már szűz"
Egy kellemes órát. Ennyit tud adni egy prosti. Jobb mint a semmi.
"Akkor valahol a kettő között lehet a jó megoldás"
Mi van a kettő között? Szexkapcsolat?
Ez nem válna be, mert a sikertelen fél többet akar majd, ragaszkodni kezd.
Mi lehet még? Találni valakit, akit szintén sikertelen társkeresés terén, kompromisszum. De mennyi a garancia, hogy ez működne és nem csak vegetálás lenne belőle? Idővel vajon kialakulhat belőle kötődés? Nem minden esetben, de a valószínűség szerint lennie kell ilyen esetnek.
Prostinál bármelyik jobb.
Ne legyen már amiatt komplexusod, hogy szűz vagy. Ez blődség és ha ezt te is megértenéd, akkor megoldódna a problémád. Más nem fog elítélni, mert semmi közük hozzá!
Nem vagy 60 éves, de még ők is találnak valakit a koruk ellenére. Nem létezik, hogy nem találsz senkit életed végéig. Kivéve, ha barlangban élsz, amit kétlek, mert ott nincs bekötve a net.
Hidd el, neked nem lesz jobb, ha elmész prostihoz.
80%-os, én értem a jó szándékodat, de a válaszaidból kiindulva te is olyan vagy, akinek a leghalványabb fingja nincs arról, amit beszél. Neked vagy soha nem volt szexuális téren mennyiségi vagy minőségi problémád, vagy aszexuális vagy. De ez olyan, mint egy vaknak elmagyarázni, hogy nem veszít semmit azzal, hogy nem lát. Nem a nagy fszt nem, ezt ő is tudja meg mindenki más is tudja, aki mégsem, az meg az "empátia" szót még az értelmezőszótárban sem látta még soha.
Ja, a szüzességet a látás elvesztéséhez hasonlítottam. Lehet nekem esni.
De azért ehhez szerencse is kell. Pont jókor lenni jó helyen a jó időben. Vagy a B hogy bármibe belemész, de az szánalmas és nem is működik, én márcsak tudom, hiába jönnék össze olyannal aki kutya/macskamániás, hamar vége lenne, mert utálnám - nem a kutyát, nem is őt magát, hanem azt a beteges viszonyt amit nagyon sok állattartónál látok.
Én meg az ő szemükben a "nagyon gonosz ember", mert szerintem ha az időjárás úgy engedi, akkor az állatoknak az udvaron a helye. Volt anno macskánk, így is volt, nappal bejöhetett, amíg jól viselte magát, de elkanászodás esetén lehetett kicsit (vagy sokat) kimenni, aztán majd lenyugszik. Úgy is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!