Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A gazdag pasik között jóval...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gazdag pasik között jóval több nagyfarkú van, mint a csórók között?

Figyelt kérdés
Mennyire járul hozzá az egzisztenciális hatalomhoz egy nagy pénisz (és az azzal járó önbizalom)? Mert szerintem rohadtul nagyon. Én pl. amikor meglátok egy drága sportkocsiban egy pasit a top csajával pöffeszkedni, akkor el nem tudom képzelni, hogy a pasinak 17-nél kisebb vékony szerszáma legyen, mert egyszerűen azt az egót és miliőt, ami őt körülveszi, nem lehetne egy kontextusba helyezni azzal a ténnyel, hogy lehet nem elég az ágyban a barátnőjének. Értitek? Tele van pénzzel, Porsche-ja van, luxuslakással, de tudja, hogy sose tud katartikus orgazmust okozni a csajainak (legyen bármennyi az élete során). És ilyenkor a világ összes pénze értelmét veszti. Ez a kép nekem pedig nagyon nem áll össze.

2019. jún. 15. 16:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Sikeres és gazdag férfi között igen.

Bünöző bmws kopasz között biztos hogy nem, sőt...szerintem ők inkább a kis m3retet kompenzáljak "erővel"

Persze a kettő nem áll egyenes arányba és nem törvényszerű hogy akinek nagy van az sikeres.

2019. jún. 16. 11:50
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Annak a szép Mészáros Lőrincnek szerinted mekkora van?
2019. jún. 16. 12:37
 23/24 anonim ***** válasza:

Tele vagy orbitális általánosításokkal.

1. Feltételezed, hogy aki gazdag, az egyben rongyrázó és sznob, és azt is, hogy az egója tombol. Ez egyáltalán nem így van, csak a gazdagok egy részénél.

2. Feltételezed, hogy a pénzügyi műveltség, az ambíció és a kitartó küzdés kapcsolatban áll a pénisz méretével.

Az megvan, hogy a feketéknek genetikusan nagyobb a farka az átlagosnál? És az is megvan, hogy szinte minden társadalomban ők alkotják a leszakadók jelentős rétegét?

A többi szimpla irigykedés, feltételezésekkel vegyítve, ami önáltatásba hajlik. A valóság általában vegyes.

2019. jún. 16. 13:10
 24/24 anonim ***** válasza:
#22 hát lölönél nagyobb pöts kev3s van az országban.,,
2019. jún. 16. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!