Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fejre ülő bajnokságot Gársziáne babócával? Szexben gazdag boldog újévet egy ilyen nővel minden férfitársamnak. Kivánnátok?
Figyelt kérdés
Mára közismert, 35 éves fitnessguru. Facebookon a látvány, Garcyanne Barbosa. Fenékben sincs hiány, sem kifogás. Aztán nem rászokni a képére.:)!2018. dec. 31. 23:04
2/8 A kérdező kommentje:
Ez egy szexkirálynő. Feszes fenék tudod milyen érzésel bír a combjaidon. Az nem lehet rossz.
2018. dec. 31. 23:09
3/8 anonim válasza:
Hát ez menetet vágna a kisfarkú rémre :D
4/8 A kérdező kommentje:
De olyan szerencséje nincs, hogy arra bukkanjon. De téged viszont leköröz, nyugodtan elbújhatsz mellette.
2019. jan. 1. 00:08
5/8 anonim válasza:
Hát nem is tudom biztosan.
szerintem is teljesen feleslegesen edzettem 88-90,meg 96-2000ig a Spartacusban
Azért páran a súlyzók alatt maradtak,legalább a gyárban bírtam a strapát :)
6/8 A kérdező kommentje:
Mi a célod itt?
2019. jan. 1. 18:10
7/8 anonim válasza:
Jó akkor a kérdésre válaszolok.
Nem kívánnám.Nem szeretnék maszkulin férfinek kinéző nővel szeretkezni.
8/8 A kérdező kommentje:
Sok férfi összetenné a kezét, ha ilyen nővel hálhatna. Nézd már meg az alakját. Nekem meg pont ez a porbafingó soványságok nem tetszenek. Ennek legalább van adottsága.És nem kövér, mielött félreértenéd a véleményem.
2019. jan. 1. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!