Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyfarkú srácok, milyen érzés minden csajt megkapni?
Figyelt kérdés
Hány csajjal voltatok?2019. jún. 5. 00:04
2/18 anonim válasza:
21cm. csodas erzes, foleg, h meg szuz vagyok. nem a mereten mulik minden.
3/18 anonim válasza:
Hiaba van nagy farkam ha csunya vagyok
4/18 A kérdező kommentje:
#1 kb minden hónapba 1 új csaj? Az nem semmi...
#2,3 akkor valamit nagyon sz*rul csináltok...
2019. jún. 5. 00:19
5/18 anonim válasza:
első vagyok
általában bulikon szoktam felszedni a csajokat szóval van hogy 1 héten 2 csaj vagy több pl de van olyan is amikor egy hónapba 1 max
6/18 anonim válasza:
Szerinted a csaj honnan tudja, hogy nagy? :D
Nincs a homlokomra írva...
7/18 A kérdező kommentje:
#6 csak idézőjeles van a homlokodra irva.
A viselkedésedből látszik. A magabiztosságból...
Mint ahogy #1-esen.
2019. jún. 5. 00:41
8/18 anonim válasza:
Kis farokkal is lehetsz magabiztos, pont ahogy nagy farokkal félénkebb...embere válogatja..meg különben is, nem minden a szexről szól és nem lesz senki sem gázabb csak mert nem kap meg minden csajt...lehet csak szimplán elég neki egy :D
9/18 anonim válasza:
nem azt mondom hogy hülye vagy, csak nincs szerencséd amikor gondolkozol
10/18 anonim válasza:
Öcsém! Linkelj már valamit, ami bizonyítja az állításod. Van még mit tanulnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!