Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként milyen érzés hogy akkor szexeltek amikor csak akartok?
A férfiak ugyanis akkor szexelhetnek amikor tudnak. Szóval nekik ugye ehhez női jóváhagyás kell.
Furcsa egyébként hogy ezt a lehetőségüket a nők mennyire nem használják ki.
Ne általánosíts .
Pl én hiába akarok most.
Párom dolgozik.
Megcsalni meg nem fogom mert én most akarok dugni
# 6
Hát igazából nem pont a párkapcsolaton belüli szexre, hanem arra hogy bárhol van egy nő, és ha már csak minimálisan jól néz ki, 100% hogy ha maga körül 10 pasit megkérdezne hogy szexelünk e akkor 8 biztos nem mondana nemet. Ez fordítva teljes képtelenség, vagy mondjuk 100-ból 1 nő mondana igent.
Ez hülyeség...
Én már régóta akarok mégsem kellek senkinek...
# 8
Bennem ez a kérdés akkor vetődött fel amikor gimiben jártunk bulizni. Rengeteg csinos lány, jóképű srác volt de 90 %-uk egyedül ment haza! Azt láttam hogy a srácok ismerkednének, a csajok meg az instagrammal, a sminkkel, ruhával, meg minden egyébbel vannak elfoglalva, a srácokat meg elhajtják mint a legyeket! XD
Szóval ott volt és van mindig ezernyi pillanat, lehetőség hogy összejöjjenek emberek, akár intim módon is de az insta, a messenger vagy bármi más mindig érdekesebb mint ami éppen itt és most van és történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!