Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként milyen érzés hogy akkor szexeltek amikor csak akartok?
A férfiak ugyanis akkor szexelhetnek amikor tudnak. Szóval nekik ugye ehhez női jóváhagyás kell.
Furcsa egyébként hogy ezt a lehetőségüket a nők mennyire nem használják ki.
Én férfiként vagyok így, hogy akkor szexelek, amikor akarok.
Persze nyilván akkor, amikor nincs más fontosabb dolgom. Természetes, jó érzés egyébként.
# 13
Ennek az az alapja hogy mondjuk sokat jársz társaságba gondolom?
13-as voltam. Nincs összefüggés, tény, járok bulizni, viszont nagyon sok férfi van aki szintén, és mégis egész éjszaka egyedül vannak.
Kisugárzásom olyan, nem vagyok rossz pasi sem, illetve nem úgy tekintek a szexre, hogy ha a "nő egyszer majd megengedi akkor megkapom". Inkább pont fordítva, és ezt is kommunikálom, amit hamar megértenek a nők.
Miből gondolod hogy ha egy nő kívánja a szexet akkor megdugatja magát valami jött-menttel is.
Ha én megörülök a szexért inkább masztizok mintsem egy igénytelen pasival dugassam magam.
Itt persze másként működnek a dolgok a fiúcskák körében: valaki kiírja hogy "N" és máris mindenki meg akarja kurni, mindegy hogy néz ki, ha 14 és 90 között van akkor jó lesz. Vannak ám igények ....
# 18
Igen ez a maszturbálás is más férfi szempontból. Neked nőként ez ahogy mondtad úgymond adott esetben magasabb szintű, de egy férfi számára az önkielégítés igazából annak beismerése hogy hát sajnos "ennyi jutott".
Nekünk pasiknak önkielégíteni igazából egy nyomorult dolog, egyáltalán nem felsőbb erkölcsi szint, hogy hát "inkább kiverem minthogy egy nem tökéletes nővel szexeljek"
# 19
Akkor inkább egy igénytelen, gusztustalan, koszos nővel szexelsz mint hogy könnyíts magadon? Mert a töléletesség nem létezik, csak illúzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!