Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gazdag pasik között jóval több nagyfarkú van, mint a
csórók között?
Figyelt kérdés
Mennyire járul hozzá az egzisztenciális hatalomhoz egy nagy pénisz (és az azzal járó önbizalom)? Mert szerintem rohadtul nagyon. Én pl. amikor meglátok egy drága sportkocsiban egy pasit a top csajával pöffeszkedni, akkor el nem tudom képzelni, hogy a pasinak 17-nél kisebb vékony szerszáma legyen, mert egyszerűen azt az egót és miliőt, ami őt körülveszi, nem lehetne egy kontextusba helyezni azzal a ténnyel, hogy lehet nem elég az ágyban a barátnőjének. Értitek? Tele van pénzzel, Porsche-ja van, luxuslakással, de tudja, hogy sose tud katartikus orgazmust okozni a csajainak (legyen bármennyi az élete során). És ilyenkor a világ összes pénze értelmét veszti. Ez a kép nekem pedig nagyon nem áll össze.
nem azért, de pont, hogy a kisfarkú önbizalom hiányos emberek próbálnak meg leginkább kompenzálni ferrarikkal meg drága ruhákkal...
szóval teljesen logikátlan az amit írtál és egyébként meg a kettőnek semmi köze egymáshoz...
sem a magassághoz, ez a másik legnagyobb fa$zság amit fel szoktak hozni :D
a genetika az genetika, nem tudsz rajta változtatni..
kivéve műtét, de az ugye megint egy másik dolog
2019. jún. 15. 17:27
13/24 anonim válasza:
Volt nagyon gazdag pasim (100 leggazdagabb egyikének a fia), nem volt nagy a farka, olyan 13-14 lehetett (nem emiatt múlt idő).
2019. jún. 15. 17:28
14/24 anonim válasza:
Nem tök mindegy? :D A nők nagyobb részének magában épp elég imponáló, ha valaki gazdag, hogy akár másodikok legyenek, nem kell hozzá sem jó pasinak, sem nagy faroknak lenni. :D
2019. jún. 15. 17:29
15/24 anonim válasza:
Katartikus orgazmust farok nélkül is lehet okozni.. nem kell hozzá még 4 centi se.
2019. jún. 15. 17:50
16/24 xKakashix válasza:
#15 jogos
2019. jún. 15. 18:15
17/24 anonim válasza:
Az EGO méretével nem nő egyenes arányosan a pénisz nagysága, de biztos vannak kivételek.
Nem kell messzire menni. Szerinted az elhunyt milliárdos Andy Vajna és Palácsik Tímea kapcsolatában a szexualitás egyáltalán szerepet játszott? Szépnek nem mondható, beteg ember volt. Csak a pénz és a hírnév okozott katartikus orgazmust, azt elhiheted.
2019. jún. 15. 19:17
18/24 anonim válasza:
hajón dolgozok pincérként havi 700k keresek az átlagnál nagyobb a farkam és még vastagabb is
2019. jún. 15. 19:19
19/24 anonim válasza:
Szerintem inkább kompenzálás lehet, a feltűnő drága kocsi, ruhák, élet stílus.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!