Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A gazdag pasik között jóval...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gazdag pasik között jóval több nagyfarkú van, mint a csórók között?

Figyelt kérdés
Mennyire járul hozzá az egzisztenciális hatalomhoz egy nagy pénisz (és az azzal járó önbizalom)? Mert szerintem rohadtul nagyon. Én pl. amikor meglátok egy drága sportkocsiban egy pasit a top csajával pöffeszkedni, akkor el nem tudom képzelni, hogy a pasinak 17-nél kisebb vékony szerszáma legyen, mert egyszerűen azt az egót és miliőt, ami őt körülveszi, nem lehetne egy kontextusba helyezni azzal a ténnyel, hogy lehet nem elég az ágyban a barátnőjének. Értitek? Tele van pénzzel, Porsche-ja van, luxuslakással, de tudja, hogy sose tud katartikus orgazmust okozni a csajainak (legyen bármennyi az élete során). És ilyenkor a világ összes pénze értelmét veszti. Ez a kép nekem pedig nagyon nem áll össze.

2019. jún. 15. 16:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
:D
2019. jún. 15. 16:22
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Atyáááám! :-DDD
2019. jún. 15. 16:25
 3/24 anonim ***** válasza:
79%

Attól még lehet kicsi a farka. A gazdagság mellé nem jár nagy farok is.

Nekem pl nő létemre van pénzem, önbizalmam, de nincs nagy mellem, emiatt meg lehetne komplexusom de nem lesz mert nem érdekel. Kis mellel is lehet önbizalom és pénz, ahogy kis farokkal is. :D

2019. jún. 15. 16:34
 4/24 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, te viszont csak pénzesekkel állsz össze :P
2019. jún. 15. 16:38
 5/24 A kérdező kommentje:

"Nekem pl nő létemre van pénzem, önbizalmam, de nincs nagy mellem, emiatt meg lehetne komplexusom"

Gondolom azért nincs, mert amúgy ilyen modellalkatú, vékony, szexis, csinos, szép arcú vonzó nő vagy. A mell csak egy kiegészítő passzív dolog egy nő külsejében, a pasi pénisze viszont a szexuális élményt aktívan meghatározó státusz. A szexuális dominancia elsődleges ismérve, mely dominancia ugyanúgy részét képezi egy sikeres és gazdag pasi életének és alfahím státuszának.

2019. jún. 15. 16:41
 6/24 anonim ***** válasza:
20%

magas ferfi >> nagy farok

alacsony, 170cm lejjebb >> kis farok

ezt alatamasztja a 100% tapasztalatom

2019. jún. 15. 16:42
 7/24 anonim ***** válasza:
#4 eléggé tévedsz, mivel a párom szegény családból származik, és még csak nem is dolgozik.
2019. jún. 15. 16:46
 8/24 Ibiza2019 ***** válasza:
59%

Én tele vagyok és nagy fa

zom is van. Lehet utálni

2019. jún. 15. 16:48
 9/24 anonim ***** válasza:
A magasság nem függ össze a méretekkel!
2019. jún. 15. 16:52
 10/24 anonim ***** válasza:
Én értem, amit a kérdező mond. De kérdező! Az a baj, hogy te az egész dolgot -ezt nem sértésből mondom!- kisfarkú csóróként látod. Ez határozza meg a gondolkodásodat. Meg persze az önbizalom hiány.
2019. jún. 15. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!