Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gazdag pasik között jóval több nagyfarkú van, mint a csórók között?
Attól még lehet kicsi a farka. A gazdagság mellé nem jár nagy farok is.
Nekem pl nő létemre van pénzem, önbizalmam, de nincs nagy mellem, emiatt meg lehetne komplexusom de nem lesz mert nem érdekel. Kis mellel is lehet önbizalom és pénz, ahogy kis farokkal is. :D
"Nekem pl nő létemre van pénzem, önbizalmam, de nincs nagy mellem, emiatt meg lehetne komplexusom"
Gondolom azért nincs, mert amúgy ilyen modellalkatú, vékony, szexis, csinos, szép arcú vonzó nő vagy. A mell csak egy kiegészítő passzív dolog egy nő külsejében, a pasi pénisze viszont a szexuális élményt aktívan meghatározó státusz. A szexuális dominancia elsődleges ismérve, mely dominancia ugyanúgy részét képezi egy sikeres és gazdag pasi életének és alfahím státuszának.
magas ferfi >> nagy farok
alacsony, 170cm lejjebb >> kis farok
ezt alatamasztja a 100% tapasztalatom
Én tele vagyok és nagy fa
zom is van. Lehet utálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!