Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan adjam a partnerem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam a partnerem tudtara, hogy imadom a meretet?

Figyelt kérdés

O utalja, hogy "kicsi", de en imadom es vele volt a legjobb szexelni. Hiaba dicserem, megsertodik aprosagokon es nem lehet kibekiteni.

(Eletemben rajta kivul a 2 exemmel voltam es nekik nagyobb, de nekem nem volt jo veluk... Persze ezen is kiborult.)

Csak osszejarunk (o nem akar kapcsolatot, en meg nem eroltetem).

En 20/l vagyok, o 30/f

2019. jún. 13. 10:24
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

A hossza atlagos, a "cuki kukac" pedig szexi farok :> de amugy koszi a szemleltetest, korulbelul o is igy sertodik meg minden egyes szon. Amikor rajta lovaglok vagy lesz.pom az valahogy nem serto szamara. Gondolom neked sem sertoek az ilyen dolgok.

¯\_(ツ)_/¯

2019. jún. 13. 12:50
 32/40 anonim ***** válasza:

31:

Én miért sértődnék meg?

Ha nem hiszel nekem és ragaszkodsz a téves elkepzeléseidhez, az nekem nem bántó egyáltalán:)

2019. jún. 13. 12:55
 33/40 A kérdező kommentje:
Amugy en veled nem akarok vitatkozni, eleg egy nehez felfogasu embert gyozkodni a temarol kezzel-szajjal :) nekem a "kicsi" jobb, mint az oriasi es pont. :3
2019. jún. 13. 13:04
 34/40 anonim ***** válasza:

33:

Hidd el, nem nagy intellektuális kihívás felfogni az allaspontodat:)

Idővel majd megerted amit írtam.

2019. jún. 13. 13:23
 35/40 A kérdező kommentje:
Hiaba nem nagy kihivas, megse sikerul ertelmezned. A tovabbiakban figyelmen kivul hagyom a valaszaid.
2019. jún. 13. 14:05
 36/40 anonim ***** válasza:

Ez nem meglepő:)

[link]

2019. jún. 13. 14:54
 37/40 A kérdező kommentje:
Ja bocs, elfelejtettem, hogy te szexeltel vele, nem is en :(
2019. jún. 13. 15:04
 38/40 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, a comforting lies (kb. megnyugtató hazugság, hátha valaki nem érti) jelentése ebben az esetben tisztán annyi, hogy a pasi azon hazugság mögé bújik, hogy ő valamiért azért rosszabb, mert kisebb a mérete. (15 centi, könyörgöm, sok nőbe nem is fér ennél több...) Így ha valaki szakít, vagy bármi rossz történik, erre rá tudja fogni.
2019. jún. 13. 15:08
 39/40 anonim válasza:
Hát ez érdekes kérdés,mert itt van pl.a párom neki 14 cm és odáig van tőle hogy neki van a legszebb farka és elég nagy is. Az egyik ffi. kollégámnak meg 16 cm és folyton kicsinek mondja,meghogy bárcsak 2-3 cm-el nagyobb lenne. Én voltam 18/4-es méretekkel rendelkező pasival és elég kellemetlen együttlétek voltak részemről.
2019. jún. 13. 19:43
 40/40 anonim ***** válasza:

Ird ki twiterre. Grandénak bejött.

Már mindenki tudja,hogy nagy f@-szu pasija...volt.

25cm bizony.

2019. szept. 17. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!