Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan adjam a partnerem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjam a partnerem tudtara, hogy imadom a meretet?

Figyelt kérdés

O utalja, hogy "kicsi", de en imadom es vele volt a legjobb szexelni. Hiaba dicserem, megsertodik aprosagokon es nem lehet kibekiteni.

(Eletemben rajta kivul a 2 exemmel voltam es nekik nagyobb, de nekem nem volt jo veluk... Persze ezen is kiborult.)

Csak osszejarunk (o nem akar kapcsolatot, en meg nem eroltetem).

En 20/l vagyok, o 30/f

2019. jún. 13. 10:24
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Most igy, hogy mondjatok, lehet ha hangosabb lennek felfogna :D de en nem vagyok az a vadul sikitos csaj... A labremeges viszont megvan ;) vannak mas jelek is, de talan neki nem eleg egyertelmu. Koszi! :)
2019. jún. 13. 11:23
 22/40 A kérdező kommentje:

Szeder.Málna

Nem fog kinyirni :D ha meggyanusit hat nem tudom mit csinalok vele... Legkozelebb igyekszem vadabb lenni vele, hatha :P

2019. jún. 13. 11:25
 23/40 anonim ***** válasza:
Barátnőm élvezéskor nem sikítozik, pont hogy nem kap levegőt és nem tud megszólalni :) Ha például kérdezek valamit, mikor épp élvez, nem tud rá válaszolni, meg kell várni, míg vége. :D
2019. jún. 13. 11:26
 24/40 anonim ***** válasza:
62%

Tanulság:

Ha a következő pasid kérdezi - mert ez le fog lepni az nem kérdés - akkor mondd azt neki, hogy az öve a legnagyobb amit valaha lattal. Probléma megoldva.

2019. jún. 13. 11:39
 25/40 A kérdező kommentje:
Nem a pasim :> de tudod o sem hazudja azt, hogy az en mellem a legnagyobb, amit valaha fogott ennyi erovel xd
2019. jún. 13. 11:56
 26/40 anonim ***** válasza:

25:

Jó akkor dugópartner.

Azt értsd meg hogy a férfiaknak fontosabb a saját egojuk mint a te elvezeted. Vagyis ha megbantod a méretével, az nem fogja vigasztalni, hogy neked ez az optimális méret és neked nagyon elvezes. Akkor fogja jól érezni magát ha te sziszegve azt mondod h “uh ez faj, nem vagyok ekkorához szokva”

Érdekes mi?:)

2019. jún. 13. 12:07
 27/40 anonim ***** válasza:
Szerintem kiábrándító ha rájátszol az élvezésre. F.
2019. jún. 13. 12:07
 28/40 anonim ***** válasza:
0%
#26 te hatalmas hülyeségeket beszèlsz
2019. jún. 13. 12:18
 29/40 A kérdező kommentje:
26 az olyan, mintha rajatszanek, amin ujfent meg lehet sertodni. Ugy latom nem csak szerintem rossz otlet :D
2019. jún. 13. 12:20
 30/40 anonim ***** válasza:

29:

Felőlem nyomd tovább az “a te cuki átlagos kukacoddal élvezek a legnagyobbakat” szöveget csak aztán ne csodálkozz az eredményen;)

2019. jún. 13. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!