Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a partnerem tudtara, hogy imadom a meretet?
O utalja, hogy "kicsi", de en imadom es vele volt a legjobb szexelni. Hiaba dicserem, megsertodik aprosagokon es nem lehet kibekiteni.
(Eletemben rajta kivul a 2 exemmel voltam es nekik nagyobb, de nekem nem volt jo veluk... Persze ezen is kiborult.)
Csak osszejarunk (o nem akar kapcsolatot, en meg nem eroltetem).
En 20/l vagyok, o 30/f
Nekem is van komplexusom, eltem at miatta traumakat... De ennyire durvan nem borit ki minden :/ igyekszem kezelni. Ebben en tudnek segiteni neki?
Amugy szex kozben nem ad hangot az elegedetlensegenek es kerlelni sem kell, szoval nem nagyon ertem.
Uzenetben kerdeztek, hogy nekem ez igy eleg vagy abban remenykedek, hogy szexszel megfogom.
Nem tudom hogy fogalmazzam meg. Jo ez igy, de nem zarkoznek el a kapcsolattol sem - bar gozom sincs kijonnenk-e. Barhogy alakul en nem banom :)
Nekem 15 cm, és beletörődtem, hogy ekkora, főleg, hogy normál állapotban a fele sem. Nekem tetszene, ha valaki annyit dicsérné.
28F
Nehéz lesz. Nekem is kicsi, és én is komplexusos voltam/kicsit vagyok is miatta, de azért amikor barátnőm elélvezett tőle simán, akkor beláttam, hogy rendben van, és nem problémáztam, legalábbis erősen csökkent a kisebbségi komplexusom. (Na mondjuk előtte sem annyira kúszott be ez a probléma a szexuális életünkbe, nem siránkoztam miatta olyan veszettül)
Ha ő ilyen racionális úton sem tudja belátni, akkor nem tudom, hogy fogja.
No persze az sem mindegy, mi a kicsi. 5 cm, vagy egy tök átlagos 13-14-15 körüli.
Ott rontottad el hogy elmondtad hogy az exeidnek nagyobb volt.
Ezt miért kellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!