Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam a partnerem tudtara, hogy imadom a meretet?
O utalja, hogy "kicsi", de en imadom es vele volt a legjobb szexelni. Hiaba dicserem, megsertodik aprosagokon es nem lehet kibekiteni.
(Eletemben rajta kivul a 2 exemmel voltam es nekik nagyobb, de nekem nem volt jo veluk... Persze ezen is kiborult.)
Csak osszejarunk (o nem akar kapcsolatot, en meg nem eroltetem).
En 20/l vagyok, o 30/f
Ezek az ő komplexusai.
Az elején elmondtad neki, hogy neked ez így pont jó, ha továbbra sem akarja megértetni az már nettó önsorsrontás, te megtetted, amit lehet.
14-es: Nekem még egy centivel kisebb. És barátnőm simán sorozatélvező. És még mielőtt kitalálnád, hogy megjátssza, G-pontos, spriccelős orgazmusa is van a hevesebb esetekben, amit nyilván nem is lehet megjátszani.
De amúgy is, elég hülyének kell lenni mindkét félnek, hogy egy megjátszott orgazmus bekövetkezhessen. Egy normális lány eleve nem játssza meg, mert neki sem jó, hanem kommunikál. No meg hát annyi jellegzetes "tünete" van a női orgazmusnak, amit tényleg csak az a pasi tud benyelni, aki nem figyel oda. És még akkor is csak kisebb orgazmusokat tudna eljátszani a hölgy. Amikor görcsöl és gyorsabban rángatózik a lába, mint ahogy ő azt mozgatni tudná, azt bizony már nem lehet megjátszani, egyszerűen biológiailag képtelenség.
Vissza a témához: A 15 centi bőven átlagos. Feleslegesen sajnáltatja magát, de ennyi idősen nem tudom, hogy fogja ezt belátni...
Most Azon borult ki hogy a Nagyobbal nem volt Jó a szex vagy annak a 2-nek is nagyobb volt mint az Övé?
Bár ilyen kiborulós pasival én nem járnék össze a végen ki tálalja hogy csak meg játszom, hog, jó vele a szex aztán megöl ...
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!