Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felkeléskor brutális módon ágaskodik, kőkemény, de hogyan adjam az alvó párom tudtára, hogy kezdhetne vele valamit? Önzés lenne?
Figyelt kérdés
Illetve hiába áll, ha a párom mégis engedné, míg felizgatnám, hogy nedvesedjen, és becsúsztathassam, addig lehet, hogy lekonyulna.
28F
2019. márc. 28. 14:23
1/12 anonim válasza:
Dehogy konyulna le, ezt csak azért írod mert nincs csajod.
2/12 anonim válasza:
Én ezért is szoktam szájjal csinálni a férjemnek reggel. Arra alapvetően mindig van idő, és különösebb előkészület sem szükséges hozzá. :)
3/12 anonim válasza:
Szácskáddal például, amivel lefetyelni szoktad.
4/12 anonim válasza:
Nos az én barátnőmnek minden reggele úgy indul, hogy leápol. Keress te is ilyen lányt :)
5/12 anonim válasza:
Ha mondjuk 3 órával a rendes ébredési ideje előtt kelted fel, mert más időben indultok, akkor ja, önzés.
6/12 anonim válasza:
Reggel a bok asitassal, ferfiakkal merevedessel kelnek. Ez nem veletlen ;)
8/12 anonim válasza:
Kérd meg h szopjon le, vagy kezdje el. Én leszopnám, az alatt benedvesednék. Aztán mehet a menet.
9/12 anonim válasza:
Tapasztalatból írom, jó érzés arra kelni, hogy már benned vannak. ;) (23 L)
10/12 anonim válasza:
Eleve a farkaddal ébreszd fel. Csapkodd az arcához közben mond neki, hogy ébresztőőőőő! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!